Realiseren schoolplein OBS De Wiekslag Stompetoren

OBS de Wiekslag staat in de startblokken om een mooi schoolplein te realiseren. De voetbalkooi komt er niet, daarin was al overeenstemming bereikt tussen verschillende partijen. Maar zoals het er nu naar uitziet gaat het plein, dat er nu al meer dan een jaar als een zandbak bij ligt, BESTRAAT WORDEN met grijze tegels. Dit tot groot verdriet van de kinderen van OBS de Wiekslag en ANDERE kinderen uit het dorp. 

 

Lees verder onder de advertentie

Dat gaan we toch niet laten gebeuren? De kinderen, ouders en vrijwilligers, maar ook het team van OBS De Wiekslag hebben zich jarenlang ingezet om geld in te zamelen door het organiseren van Fancy Fairs, sponsorlopen, plantjesmarkt etc. Dan gaan we nu toch niet akkoord met een schoolplein vol met alleen tegels?

 

Door middel van deze petitie verzamelen wij handtekeningen die instemmen met een mooi aangelegd schoolplein, met volop speelmogelijkheden. Een schoolplein dat openbaar wordt gesteld (gezien er  medewerking kan worden verleend vanuit Arhi-gelden en de gemeente Alkmaar) voor ALLE kinderen van Stompetoren. Wij zullen deze handtekeningen overhandigen aan de gemeente, ISOB en het bestuur van OBS de Wiekslag. Zodat zij zien hoeveel positieve steun dit plan heeft.

 

Wat zou het fijn zijn als er een mooi schoolplein gerealiseerd wordt. Een schoolplein dat bij de mooie nieuwe school past. EEN PLEIN WAAR KINDEREN WEER VEILIG EN BLIJ KUNNEN SPELEN! Wat zal het een mooi aanzicht en een verrijking voor de school EN de buurt zijn.

 

Onderteken deze petitie als u vóór het nieuw te realiseren openbare schoolplein bent!

 

Met vriendelijke groet,

Voorstanders herinrichting van schoolplein de Wiekslag Stompetoren

 

 

Petitie beëindigd

395 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Voorstanders herinrichting van schoolplein de Wiekslag

Stuur Een Email

Kwekerij Osdorp moet blijven!

1668 Handtekeningen

Actiegroep Vlietweg 3

20 Handtekeningen

Red het radioprogramma Mangiare!

6221 Handtekeningen

Tekenen Promoten