Burgemeester Halsema moet aftreden

Burgemeester Halsema moet per direcht aftreden!!!

 

Lees verder onder de advertentie

Nederland leeft momenteel in een enorme crisis. De coroncrisis wel te verstaan. Heel Nederland brengt veel offers om de 1,5 meter samenleving na te leven. 
Echter zijn er ook Nederlanders die zich boven de wet stellen en hier hun eigen ideeen op na houden. Femke Halsema is er hier 1 van! Dit is in haar functie als burgemeester zeer verwerpelijk en dus onhoudbaar. Zij moet per direct haar functie neerleggen. Wanneer zij dit weigert moet de overheid ingrijpen en haar per direct uit haar functie zetten.

 

Femke Halsema geeft met het toelaten van een demonstratie van deze omvang alle zorgverleners een klap in het gezicht.

Zij hebben zich 3 slagen in de rondte gewerkt, maar Femke Halsema kan hier dus geen respect voor op brengen.

 

Femke Halsema vind politieke belangen veel belangrijker dan onze gezondheid. Femke Halsema heeft gezegd dat deze demonstratie te belangrijk was om te laten stoppen. Diep triest dat een burgemeester de gezondheid van haar burgers op het spel zet om een statement te maken.

 

Alle ouderen in NL moeten het al weken zonder bezoek doen. Door deze demonstratie kan het virus weer opleven en zijn de ouderen nog langer de klos.

 

Ook heeft Femke Halsema helemaal geen oog voor de risico's die veel zieken enz. lopen door corona.

 

Evenementen e.d kunnen niet doorgaan, horeca moet verplicht de 1,5 meter samenleving naleven. Kerken mogen maximaal 30 bezoekers toelaten. Kortom... iedereen moet zich in deze tijden aanpassen. Wat gelukkig bijna heel ons land doet. 

 

Femke Halsema plaatst zich hier boven de wet door niet in te grijpen. Dit is voor een burgemeester volledig buiten alle proporties.

 

Wees trots op alle Nederlanders die zich staande willen houden in deze coronacrisis.

Laat zien dat u hen steunt! Teken daarom deze petitie!!!!

 

FEMKE HALSEMA MOET AFTREDEN!!!!!!!

 

Petitie beëindigd

207 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Kor

Stuur Een Email

Tekenen Promoten