Veilig Blitterswijck

Beste medebewoners van Blitterswijck.

Sinds 1 mei dit jaar zijn we komen wonen aan de Oude Heerweg. (de oude schuur van Vissers) Lang verwacht en veel verbouwd hebben we eindelijk ons droomhuis bewoonbaar. Er moet nog een hele boel worden gedaan maar dat mag de pret niet drukken.

Lees verder onder de advertentie

Helaas zijn wij nu toch al wel uitgekeken op de aspirant Max Verstappes in verlaagde Volkswagen Golf’s, Renault Clio’s, vrachtwagens (beroepschauffeurs) en tracktoren die driftend door onze straat heen knallen.

Hardrijders, voorbijscheurders en snelheidsmonsters. Je vindt ze bij ons op de Oude Heerweg in Blitterswijck. Helaas rijdt men hier veel harder dan de toegestane 50km/u. De hoogste tijd voor duidelijke verkeersborden, snelheidsmeters, controles of andere oplossingen.

Voorkom levensgevaarlijke situaties! Help ons om van onze Oude Heerweg weer een veilige weg te maken, waar we met een veilig gevoel aan kunnen wonen.

Help een handje en teken de petitie Veilig Blitterswijck, dan kunnen we er wellicht samen met Gemeente Venray nu wel wat aan doen!

 

 

Petitie beëindigd

86 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Daan Camps

Stuur Een Email

RED DE BIJZONDERE TANDHEELKUNDE IN ALKMAAR

3094 Handtekeningen

Behouden hondenlosloopgebied park Overvoorde

857 Handtekeningen

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86475 Handtekeningen

Tekenen Promoten