McDonald's Nederland moet de McRib gaan verkopen

Het is tijd.

 

Lees verder onder de advertentie

De McRib van McDonald's moet verkocht worden in Nederland. Na jarenlange afwezigheid is het weer tijd voor deze heerlijke snack in het assortiment. Waarom moeten wij telkens omrijden naar Duitsland? We pikken het niet meer!

 

Ik, de Snackspert, schreef:

 

'Nadat ik gisteren op mijn Instagram Story een verslag deed van de McRib van de McDonald’s in Duitsland stroomde mijn DM he-le-maal vol. Dat heb ik in tijden niet meegemaakt, zóveel berichten. Mensen willen de McRib terug in Nederland. Dat snap ik wel want hij is echt niet normaal lekker. Mocht je even niet weten hoe en wat: de McRib is een snack van de McDonald's die al jaren verkrijgbaar is in Duitsland en in het verleden ook in andere landen. Een cultklassieker is het. Die geweldig gemaakt. Waarom? Op het zachte varkensvlees (dus geen bot op het broodje, zou pijnlijk zijn hè) zit megaveel saus bbq-saus, zóveel dat het broodje eerder lijkt op een broodje buikloop maar niets is minder waar. Lekker veel uitjes en wat plakken augurken erop, heerlijk. Het broodje lijkt op de valreep ook even gebakken te zijn, waardoor die ook niet te droog is. Ach man, dit wil je toch gewoon. Dit is misschien wel een van de beste snacks van de McDonald's. Daarom wil ik McDonald’s Nederland oproepen om deze legendarische snack weer op te nemen in het assortiment. Via de Story of de link in bio kun je mijn petitie ondertekenen. We gaan de McRib terughalen naar Nederland!'

 

McDonald's Nederland, we willen dit. Juist nu.

Petitie beëindigd

3272 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Eke Bosman (Snackspert)

Stuur Een Email

Hervat multiple entry visa familieleden Rusland

1655 Handtekeningen

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

126825 Handtekeningen

Stop de Koranvernietiging in Nederland

36533 Handtekeningen

Tekenen Promoten