JA voor een nieuwe sportlocatie TVIJ Trampoline

De trampolinesport is uniek in Velsen en omgeving. Volgend jaar bestaat de vereniging TVIJ-trampoline 120 jaar. Zonder uw hulp, wordt dit helaas geen leuk jubileum, want de vereniging dreigt dakloos te worden. 

 

Lees verder onder de advertentie

Als sinds 1995 sport TVIJ-Trampoline in De Springplank aan de Platbodem in Velserbroek. Destijds is de sporthal speciaal voor TVIJ-Trampoline gebouwd om de trampolinesport een plek te bieden in gemeente Velsen. De gemeente heeft nieuwe plannen met de grond. Zoals het er nu naar uitziet, wordt de hal na volgend seizoen gesloopt. TVIJ-Trampoline is al enkele jaren met de gemeente in overleg voor een vervangende locatie. De vereniging kan niet verder voortbestaan als er geen nieuwe sportlocatie komt. 

 

TVIJ-Trampoline heeft daarom een plan ingediend voor verbouwing van het Polderhuis in Velserbroek, zodat deze hoog genoeg wordt om te kunnen trampoline springen. De gemeenteraad gaat binnenkort over dat plan een beslissing nemen. TVIJ-Trampoline verzamelt nu handtekeningen om dat voorstel kracht bij te zetten. Zo wil TVIJ-Trampoline de gemeente overtuigen dat trampoline sport moet blijven in gemeente Velsen. Helpt u mee?

 

Waarom moet de trampoline sport blijven?

- Trampoline sport is uniek in deze regio.

- Er zijn meer dan 150 leden en de vereniging blijft groeien, de sport is heel populair onder jongeren.

-Springers van TVIJ-Trampoline doen mee op internationaal topsportniveau. TVIJ-Trampoline is een kweekvijver voor talent.

- 120 Jaar verenigingshistorie mag niet zomaar verdwijnen.

 

Daarom vraagt TVIJ-Trampoline u om deze petitie te ondertekenen en zoveel mogelijk mensen uit gemeente Velsen te motiveren dit ook te doen. Deel dit bericht daarom op de social media en help TVIJ-Trampoline. 

 

 

Petitie beëindigd

514 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

TVIJ-Trampoline

Stuur Een Email

Steun aan Pieter Omtzicht

175 Handtekeningen

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

85233 Handtekeningen

Oostrumse Heide

244 Handtekeningen

Tekenen Promoten