PARKEERPROBLEEM centrum Alphen aan den Rijn

Beste bewoner van centrum Alphen aan den Rijn én omliggende wijken,

 

Lees verder onder de advertentie

Kunt u straks nog parkeren in het centrum of bij u thuis? Als het aan de wethouder ligt niet.

De gemeente denkt erover na om de bewonersvergunning in te trekken, de tarieven fors te verhogen of om bijvoorbeeld een tweede auto niet meer toe te staan.

Om dit mogelijk te maken gaat de gemeenteraad 24 september eerst stemmen om de parkeernorm anders te berekenen, waardoor de parkeernorm in het centrum verlaagd gaat worden en deze niet transparant zijn na te gaan voor ons als bewoners!


Na het vastellen van de nieuwe parkeernorm gaan ze praten over het parkeerprobleem in het centrum dat ze zojuist door het verlagen van de parkeernorm vergroot hebben... dit is de omgekeerde wereld! Wij, de bewoners, worden opgezadeld met het probleem. 

De parkeerdruk in de omliggende wijken zal daardoor ook enorm toenemen. Dit willen wij tegen houden! Door middel van een petitie.

 

Wij willen aan de voorkant meedenken en niet als bewoner gedwongen worden de auto weg te doen, hogere lasten te betalen of ver van huis te moeten

parkeren. 

Teken de petitie zodat de gemeenteraad dit plan terugstuurt naar de tekentafel! Wij bieden de handtekeningen 24 september aan. Teken hier:

Petitie beëindigd

862 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Karin Wesseling

Stuur Een Email

Tekenen Promoten