Greenpeace stop levensgevaarlijk activisme!

Greenpeace stop levensgevaarlijk activisme!

 

Lees verder onder de advertentie

Greenpeace gooit zware rotsblokken in de Noordzee, op het Britse deel van de Doggersbank, om het Verenigd Koninkrijk te dwingen het gebied met spoed tot beschermd natuurgebied te verklaren. Deze rotsblokken zorgen voor levensgevaarlijke situaties voor onze vissers. Doordat zij met hun netten over de bodem vissen, bestaat het risico dat een net achter een zwaar rotsblok blijft haken. Er ontstaat dan een levensgevaarlijke situatie waarbij het schip kan kapseizen.

Greenpeace voert actie in Brits gebied onder Nederlandse vlag en weet zo juridische regels te ontwijken. Verder wuift Greenpeace het gevaar voor vissers weg, door te stellen dat de posities van de rotsblokken op de zeebodem zijn gemeld bij de autoriteiten.

 

Laat uw stem horen in Den Haag.

Wij willen niet dat activistische acties van Greenpeace het leven van onze vissersmannen in gevaar brengen. Help ons door deze petitie te tekenen. We hebben minimaal 40.000 handtekeningen nodig om deze petitie aan Politiek Den Haag te kunnen aanbieden. Politiek Den Haag moet weten dat er grenzen zitten aan wat toelaatbaar is en wat niet.

 

Wat wij willen:

1. Dat Greenpeace alle blokken met spoed uit zee haalt. Greenpeace moet worden gedwongen de blokken die zij in zee heeft gedumpt, daar vlot weer uit te halen, voordat er ongelukken gebeuren.

2. Dat Greenpeace uit het Noordzee-overleg gaat. Greenpeace zit aan de onderhandelingstafel voor het Noordzeeakkoord. Om vervolgens met activisme ‘het gelijk’ af te dwingen. Dit is in strijd met elkaar.

3. Dat de ANBI-status van Greenpeace wordt ingetrokken. De Belastingdienst kan organisaties de ANBI-status geven, waardoor zij fiscale voordelen genieten. Voorwaarde is wel dat die organisaties zich aan de regels houden. Het dumpen van grote rotsblokken is verboden.

4. Dat de Postcodeloterij stopt met financieren van illegale activiteiten waarmee mensenlevens in de waagschaal worden gelegd.

 

Deze petitie wordt ondersteund door:


* EMK de beroepsvissers

* Palingvissers

* IJsselmeer Vissersvereniging St. Petrus

* Nederlandse Vakbond Melkveehouders

* Agractie Nederland 

* Farmers Defence Force

* Video in Verzet

* Jan Cees Vogelaar

* Annemieke van Straaten 

 

 

Teken Deze Petitie!

2%
Handtekeningen: 2206
Doel Handtekeningen: 100000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Annemieke van Straaten

Stuur Een Email

Tekenen Promoten