Bestrijd de plaag, niet het bedrijf!

Jan de Waard Visserij is een klein zelfstandig vissersbedrijf van een uit de hand gelopen hobby-ist. Vele jaren hebben Jan en Ramona geploeterd het bedrijf up-and-running te krijgen. Al langere tijd vissen zij specifiek op de (Amerikaanse) rivierkreeft die, in de polders van o.a. de Krimpenerwaard, in overvloed is. De rivierkreeft wordt hier zelfs bestempeld als ware plaag. Door op de rivierkreeft te vissen helpt Jan de Waard Visserij de plaag te bestrijden, én kunnen zij het op vele manieren als streekproduct aan u verkopen en er een origineel Amerikaanse 'Crawfish Boil' mee houden.

 

Lees verder onder de advertentie

Maar het zit ze niet mee. Het bedrijf wordt aangeklaagd, doordat er officieel niet met fuiken mag worden gevist tijdens enkele maanden van het jaar, met als reden de palingtrek. Paling zit echter niet op de plekken waar het bedrijf vist. En als echte plattelander en natuurliefhebber wordt al het leven wat in de fuiken zit en geen rivierkreeft is, teruggezet.

 

Wilt u ons helpen deze aantuigingen tegen te gaan? Dit kan door deze petitie te tekenen, waarmee wij willen en hopen aan te tonen dat niet alleen wij als bedrijf, maar ook onze klanten, kennissen en omgeving het er niet mee eens zijn. Ons doel is u te verblijden met ons waar, en dit wordt ons nu afgenomen, om, ons inziens, weerlegbare redenen.

 

Bedankt!

Teken Deze Petitie!

235%
Handtekeningen: 469
Doel Handtekeningen: 200
Deze Petitie Is Gestart Door:

Jan en Ramona de Waard

Stuur Een Email

Jan de Waard Visserij

Tekenen Promoten