Petitie voor extra week kerstvakantie

Zoals jullie misschien al weten is het OMT op dit moment aan het onderzoeken of een extra week kerstvakantie een positief effect kan hebben op het verminderen van het aantal corona besmettingen.

 

Lees verder onder de advertentie

Wij denken dat het veiliger is om een week extra thuis te blijven. Er komt minder druk op het OV, mensen blijven meer thuis en komen dus minder in contact met anderen => besmettingen worden minder en bedrijven en scholen hebben de kans om hun online werkomgeving te optimaliseren zodat mensen vanuit huis kunnen werken waar nodig.

 

Vergeet niet dat de zorg het nogsteeds druk heeft, deze mensen werken zich uit de naad en krijgen maar een minimale vergoeding van 1000 euro (bovenop het salaris uiteraard). 

 

Wij denken dat deze extra week thuis enorm van belang is, wij zien dat de corona maatregelen telkens op en neer schommelen van streng naar minder streng. Als we allemaal een extra weekje thuis zitten dan versnelt dit de daling van de besmettingen. Vergeet niet: dit extra weekje thuis kan ook betekenen dat we thuis werken! Zo houden we eventuele leer en werk achterstanden minimaal.

 

Teken daarom nu deze petitie om corona weer onder de duim te krijgen!

Teken Deze Petitie!

0%
Handtekeningen: 61
Doel Handtekeningen: 40000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Bart van de Luijtgaarde

Stuur Een Email

Tekenen Promoten