OUTDOOR FITPARK PETTEN

Lieve Sportvrienden en vriendinnen.

Het uitgangspunt van deze petitie is het inzamelen van handtekeningen voor een eigentijds en modern Outdoor Fitt-park hier bij ons in Petten, aangezien er hier weinig sportfasciliteiten te vinden zijn en er vraag naar is.  

Lees verder onder de advertentie

 

  • Het doel van de realisatie van dit sportpark is om een gezonde en sportieve omgeving te creëren waar meerdere doelgroepen gebruik van kunnen maken. Een sportieve ontmoetingsplek voor jong en oud. Het workout park bestaat uit o.a. uit Calisthenics, Bootcamp en Outdoor Fitness apparaten voor zowel kinderen, jongeren, jongvolwassen en senioren. (Een ieder dus)

 

  • Waarom buiten sporten? 

Sporten vrij toegankelijk maken in de openbare ruimte, wie wil dat nou niet? Het is goed voor je gezondheid en het houdt ons scherp en fit en dat is iets wat wij zeker in deze Corona-tijden willen behouden. Lekker bewegen en trainen in de gezonde buitenlucht van Petten. Het Outdoor Fit Park dat we willen realiseren biedt een sportieve omgeving gelegen aan het strand, de zee en de duinen en is bedoeld voor jong en oud om te trainen, te bewegen en te ontmoeten. Wij maken ons sterk voor dit initiatief en willen in samenwerking met de gemeente dit gave project realiseren.

Om dit te sterken zijn handtekeningen nodig. Dus stuur deze zoveel mogelijk door naar een ieder die hier oren naar heeft. Sportscholen in de vorm van fitnesscentra zijn er verder niet in de buurt. Er zijn erg veel positieve reacties en heel veel sporters en bewoners zien dit project dan ook graag realiteit worden. 

 

Ik zou zeggen fingers crossed en  tekenen, want jou handtekening telt ! 

 

Alvast hartelijk dank voor jullie tijd en inzet. Zie hieronder de link naar het promotieplan. Echter zullen er bij het fitpark Petten natuurlijke elementen worden gebruikt.

 

https://drive.google.com/file/d/1q3PxMLKcBYDLfW4kvDKN-A4DH8tZuDTn/view?usp=sharing

 

Onderop de pagina kun je de petitie tekenen.

 

Alvast bedankt 💪

 

Teken Deze Petitie!

33%
Handtekeningen: 244
Doel Handtekeningen: 750
Deze Petitie Is Gestart Door:

Mike Vleugel

Stuur Een Email

particulier

Tekenen Promoten