Toekomst Bewoonbaar Soest

Het TBS-industrieterrein is gesloopt en komt vrij dit jaar voor nieuwe plannen. Een mooi startpunt om van Soest een duurzame en groene gemeente te maken! Die behoefte is groot, dat weet iedereen. Vooral jongeren zoeken een betaalbare woning. Ons college denkt aan een bedrijventerrein. Wij hopen ze te overtuigen dat het anders moet. 

In Nederland hebben we al een tekort van ruim 75.000 woningen per jaar. Soest plant 1165 woningen te (laten) bouwen tot 2030. Maar het college cq wethouder Harrie Dijkhuizen denkt daar anders over. Geen woningen op een kansrijke plek: het voormalige TBS-terrein (ruim 44.000 m2!), de mogelijk nieuwe groene woonplek en poort van Soest. Help ons om de wethouder te overtuigen en werk mee door deze petitie te ondertekenen aan het nieuwe TBS: de Toekomst van Bewoonbaar Soest.

Lees verder onder de advertentie

Dus als je woningen wilt laten bouwen in ons mooie dorp ipv bedrijfsgebouwen, nodig je buren uit, tag iedereen met dezelfde overtuiging of stuur de petitie door aan iedereen die je kent en overtuig de Gemeenteraad van Soest en wethouder Harrie Dijkhuizen voor woningen ipv bedrijven op het TBS terrein.

Steun ons in ons initiatief en volg ons op social media! Tot snel. Buurtschap T Hart West - Soest.

Petitie beëindigd

818 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Wout van der Poel

Stuur Een Email

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

125413 Handtekeningen

RED DE BIJZONDERE TANDHEELKUNDE IN ALKMAAR

3094 Handtekeningen

Behouden hondenlosloopgebied park Overvoorde

857 Handtekeningen

Tekenen Promoten