Pieter Omtzigt for President!

Pieter Omtzigt, onze Superheld HOOP, verdient onze steun met zijn titanen gevecht tegen alle ‘corrupte en bedorven’ politici. Eerst bestolen door HUGO en zijn Bilderberg clubje en daarna opzij geschoven voor een 'studentje' binnen zijn eigen partij kartel.

 

Lees verder onder de advertentie

De Judas Kus anno 2021!

Het CDA wilt liefst af van Omtzigt want anders komt alle vuile was naar buiten. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou Omtzigt alleen al de grootste zijn, waarom zou het CDA nog Rutte moeten blijven steunen? 

 

Iedereen buiten Den Haag heeft het spelletje door en dat KAAG ook 100% mede verantwoordelijk is voor dit poppenkast. Alle landelijke media’s willen deze scenario niet in beeld brengen en laten continu meer kwakzalvers in beeld komen om ons op de andere gedachten te brengen.

 

De wereld waarin wij nu leven en leren is gebasseerd op een LEUGEN en ANGST. Wij moeten onze krachten bundelen en samen met onze Superheld HOOP weer LICHT op elkaar laten schijnen en weer LEVEN! 

 

Het is tijd om de puzzel in Den Haag op te lossen en er is te lang met ons gespeeld en als puzzelstukken zijn wij tegen elkaar weggespeeld!

 

Eindelijk hebben wij nu een 24 karaats Minister President kandidaat die ons kan redden van alle vieze spelletjes en machthebbers en zodoende Pieter Omzigt for President!

 

Teken deze petitie en verspreidt het LICHT! 

Teken Deze Petitie!

4%
Handtekeningen: 1757
Doel Handtekeningen: 40000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Ecevit

Stuur Een Email

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

126794 Handtekeningen

Geen verplichte QRcode in onze strijd tegen corona

29606 Handtekeningen

Onvoldoende compensatie huidige leenstelsel

62434 Handtekeningen

Tekenen Promoten