Pieter Omtzigt for President!

Pieter Omtzigt, onze Superheld 'WAARHEID power' verdient onze steun met zijn titanen gevecht tegen alle ‘corrupte’ politici. Eerst bestolen door HUGO en zijn Bilderberg clubje en daarna opzij geschoven voor een 'studentje' binnen zijn eigen partij kartel. Het CDA wilt liefst af van Omtzigt want anders komt hun vuile was ook naar buiten. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou Omtzigt alleen al de grootste zijn, waarom zou het CDA nog Rutte moeten blijven steunen? Niemand die dit begrijpt, de Judas Kus. Iedereen buiten Den Haag heeft het spelletje door en dat KAAG ook 100% mede verantwoordelijk is. Alle landelijke media’s willen deze scenario niet in beeld brengen en laten continu meer kwakzalvers in beeld komen om ons op de andere gedachten te brengen. Iedereen ziet het, zelfs een kind van 6 maar op TV en in Den Haag lult iedereen er maar te graag omheen.

 

Lees verder onder de advertentie

Het is tijd om de puzzel in Den Haag op te lossen en er is te lang met ons gespeeld en als puzzelstukken zijn wij tegen elkaar weggespeeld!

 

Het spel is afgelopen en wij eisen nu gerechtigheid voor onze 24 karaats Minister President kandidaat – Pieter Omzigt for President!

 

Teken en deel deze Petitie op je tijdlijn. Liefst kopie & paste!

Teken Deze Petitie!

4%
Handtekeningen: 1727
Doel Handtekeningen: 40000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Ecevit

Stuur Een Email

RED DE BIJZONDERE TANDHEELKUNDE IN ALKMAAR

3094 Handtekeningen

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86475 Handtekeningen

Behouden hondenlosloopgebied park Overvoorde

857 Handtekeningen

Tekenen Promoten