Voorzieningen voor chauffeurs ver onder de maat!!!

Vind u dat de voorzieningen onderweg voor beroepschauffeurs ver onder de maat zijn? En vind u dat elke gemeente die een parkeerverbod voor vrachtwagens  heeft ingesteld die met onmiddellijke ingang moet opheffen? Teken dan deze petitie!

 

Lees verder onder de advertentie

Beroepschauffeurs die overnachten in hun cabine zijn afhankelijk van goede parkeervoorzieningen onderweg. In de huidige situatie is dat geenszins het geval, sterker; het is ronduit belachelijk hoe gemeenten en andere autoriteiten het met de beroepschauffeur voor hebben. Lukraak stellen gemeenten parkeerverboden in, en de voorzieningen langs onze autosnelwegen zijn ver beneden peil, vies en onverzorgd. Past niet bij deze tijd, en zijn ook veel te krap ingericht. Ze moeten worden ingericht als een verlengstuk van onze autosnelwegen die wel van topkwaliteit zijn. Het is ook geen uitzondering dat een chauffeur midden in de nacht wordt wakker geklopt omdat hij volgens een BOA of politieagent verkeerd staat geparkeerd. Maar als er geen plek is, en dit probleem speelt al decennia, wat moet je dan als beroepschauffeur? Je kan toch geen kant op? Bedrijventerreinen zijn zo ingericht dat laden en lossen vaak al op de openbare weg moet plaatsvinden, dat schijnt heel normaal te zijn, maar voor de chauffeur aan zich is geen plek op de openbare weg, (om zijn verplichte pauze/ nachtrust te maken). Waarom wordt er geen werk van gemaakt dat er overal in het land truckstops worden gecreëerd á la Frans op de Bult” of Nobis Asten?  Maar sowieso is het bittere noodzaak om de verzorgingsplaatsen langs onze autosnelwegen uit te breiden, met daarbij voorzieningen gerelateerd aan deze tijd en behoefte.

 

Het doel is om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen en dat het op de agenda komt in de tweede kamer, en dat politici gaan inzien hoe ernstig de situatie is. Het is toch van de zotte dat een hardwerkende beroepsgroep zich elke dag zorgen moet maken of ze ‘s avonds een plekje vinden om ‘s nachts fatsoenlijk te kunnen slapen?

 

Hoe meer handtekeningen, des te beter!

 

Bij voorbaat dank!

Teken Deze Petitie!

0%
Handtekeningen: 155
Doel Handtekeningen: 100000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Hans Plaggenmars

Stuur Een Email

NEE tegen Oostelijke randweg Middelharnis

1364 Handtekeningen

30 km zone Melkweg 7871 Klijndijk

5 Handtekeningen

GEEN NIEUWE RONDWEG IN NUENEN-OOST!

1821 Handtekeningen

Tekenen Promoten