Groter Omheind Hondenlosloopgebied Katendrecht

Geachte college van Burgemeester en Wethouders, geachte wijkraadleden Wilhelminapier/Katendrecht

 

Lees verder onder de advertentie

Wij schrijven u deze brief omdat we een grotere losloop- en speelgebied voor de honden op Katendrecht willen.

 

Er is op dit moment een mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende losloophokken  waarvan de grootste tegenover de fabriek Provimi en de basisschool de Schalm is gevestigd. Er is geen opruimingsplicht in de losloophokken waardoor er ook veel hondenpoep ontstaat. De honden kunnen daar niet hygiënisch, vrij en plezierig spelen en het is te klein om een balletje te gooien of vrolijk achter elkaar aan te rennen. Er wordt ook te weinig hondenpoep opgeruimd terwijl het aantal hondenbezitters enorm toeneemt. Er komen immers ook veel meer huizen op Katendrecht. Zo zijn er dus ook meer hondenbezitters die tegen dit probleem aanlopen.

 

Graag willen wij met u tot een oplossing komen en meedenken over waar er een nieuwe, grotere en veilige speelplaats voor onze viervoeter kan komen. Een optie is om het terrein bij De Schalm en Provimi, uit te breiden tot het gehele stuk grasveld/parkje (dat verder nauwelijks wordt gebruikt) waarop het  huidige te kleine omheinde gebied ligt.

 

Alle handtekening zetters delen de mening dat een veel groter losloop- en speelterrein met opruimplicht een enorm waardevolle aanvulling op Katendrecht zou zijn. Een fijn bijkomend voordeel is dat de irritatie van niet-hondenbezitters over overlast van loslopende honden en de inzet van BOA's om op basis van een voortdurende klachtenregen op te treden, dan ook zeker drastisch zal afnemen. Iedereen blij dus.

Teken Deze Petitie!

86%
Handtekeningen: 214
Doel Handtekeningen: 250
Deze Petitie Is Gestart Door:

Rein Aantjes

Stuur Een Email

Behouden hondenlosloopgebied park Overvoorde

857 Handtekeningen

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

125413 Handtekeningen

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86475 Handtekeningen

Tekenen Promoten