RED DE BIJZONDERE TANDHEELKUNDE IN ALKMAAR

WIJ LATEN ONZE TANDEN ZIEN!!!!

 

Lees verder onder de advertentie

Het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar wil de afdeling Bijzondere Tandheelkunde eind van dit jaar sluiten. Hierdoor verliezen 1.900 kinderen en volwassenen uit Noord-Holland hun specialistische tandheelkundige zorg onder één dak. 

Zij kunnen niet of onvoldoende geholpen worden door andere reguliere tandheelkundige praktijken in de regio, omdat er sprake is van gedragsproblemen, een lichamelijke/verstandelijke beperking, extreme angst en/of autisme. Maar ook mensen met andere problemen zoals een te grote kokhalsreflex, kaakgewrichtspijn of een niet goed aangelegd gebit kunnen er terecht bij een betrokken, specialistisch, vast team onder één dak, zodat er een goede vertrouwensrelatie kan worden aangegaan.

 

Daarnaast is er de unieke mogelijkheid een multidisciplinaire behandeling te ondergaan met de kaakchirurgen en orthodontisten. Ook kan een onderzoek/behandeling onder narcose plaatsvinden in combinatie met een andere specialist zoals een kinder-, revalidatie-, oog- of kno-arts.

Deze vorm van maatwerk beperkt de reistijd en extra belasting voor mensen, voor wie het soms al erg moeilijk is om naar een ziekenhuis te gaan. 

Kennis, kwaliteit en laagdrempeligheid kenmerken deze unieke vorm van zorg, die niet verloren mag gaan door een verkeerde beslissing!

 

Helpt u ons hierbij?

Teken dan deze petitie, die zal worden aangeboden aan de directie van het ziekenhuis. 

En wilt u deze petitie verder verspreiden? Wij zijn u heel dankbaar!

 

Namens alle patiënten van bijzondere tandheelkunde Alkmaar

Petitie beëindigd

3339 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Nannie Kruissel

Stuur Een Email

Geen Grote Evenementen in Park Oudegein!

3272 Handtekeningen

Verkeerstuin Utrecht ook in 2025 in beweging !!

172 Handtekeningen

STEUN HET AMSTERDAMSE MIEN RUYSPLANTSOEN

672 Handtekeningen

Tekenen Promoten