Vernieuwing speeltuin Bizetlaan, Chopinlaan

Beste buurtgenoten,

 

Lees verder onder de advertentie

Wij (Lindsey en Ruth) vinden de speeltuin sterk verouderd ten aanzien van de overige speeltuinen in de gemeente Heusden en willen daar graag verandering in brengen.

 

We zien dat er veel kinderen in de buurt wonen en hebben het idee dat door de jaren heen er steeds meer speeltoestellen zijn verdwenen als deze kapot waren.

 

Helaas is hier niks voor in de plaats gekomen, waardoor de speeltuin nu minder aantrekkelijk is en hierdoor er minder gebruikt van wordt gemaakt. Wij vinden dat zonde, aangezien we veel plek hebben om er iets mooi van te maken.

 

We zouden graag speelelementen voor alle leeftijden willen toevoegen, zodat iedereen (0-18 jaar) hier gebruik van kan maken. We willen ons inzetten voor een duurzame natuurspeeltuin waarbij ruimte is voor iedereen uit de buurt en kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken. Vandaar deze petitie, ook als je zelf ideeën hebt of wilt meedenken dan zou dat helemaal super zijn.

 

Wij zouden het enorm waarderen als je deze petitie tekent, zodat we aan de gemeente kunnen aantonen dat er behoefte is aan iets nieuws. 

 

Hartelijke groet, 

Ruth en Lindsey (Gounodlaan 66, 37)

Teken Deze Petitie!

96%
Handtekeningen: 192
Doel Handtekeningen: 200
Deze Petitie Is Gestart Door:

Ruth

Stuur Een Email

GEMEENTE DEN HAAG, RED ADO EN VERKOOP HET STADION!

4717 Handtekeningen

Nederlands onderwijs gender neutraal maken

26 Handtekeningen

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

125791 Handtekeningen

Tekenen Promoten