Stop Vaccineren

Wij

 

Burgers van Nederland

Lees verder onder de advertentie

 

constateren

 

*Uit de hele wereld word gemeld dat mensen ziek worden en velen overlijden, na toediening van de MRNA corona prik.

 

*Bij het Europees Geneesmiddelenbureau werken mensen die belangen hebben in de vaccin industrie van Bill Gates.

 

*De zgn vaccins werden door EMA tijdelijk goedgekeurd zonder bewijs dat deze echt veilig zijn, en geen schadelijke bijwerkingen hebben op kortere en langere termijn.

 

*De uitvinder van de MRNA-gentherapie, Dr. R Malone, en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, zijn zoals duizenden artsen/deskundigen, tegen de MRNA corona prik.

 

* Vaccineren met een experimentele MRNA corona injectie is gevaarlijk en in strijd is met de Code van Neurenberg, de Grondwet, de Mensenrechten en de Eed van Hypocrates.

 

*Er is geen A status voor Corona afgegeven door WHO (World Health Organisation), daarom is er ook in Nederland geen rechtsgrond voor de corona maatregelen en het prikken.

 

Wij verzoeken het Kabinet 

Per direct te stoppen met het reclame maken voor vaccineren en een nationaal verbod in te stellen op het vaccineren van mensen van alle leeftijden, met een ondeugdelijk getest experimenteel MRNA Covid-mengsel,  dat volgens topgeleerden de naam "vaccin" niet mag dragen, dat bij veel mensen gezondheidsschade veroorzaakt, en al dan niet in combinatie met onderliggende aandoeningen, fatale gevolgen kan hebben op korte, en langere termijn.

 

Alle corona maatregelen op te heffen, wegens het ongeldig verklaren van de A status voor Corona, door WHO (World Health Organisation), omdat er daardoor zoals in de VS in 48 Staten besloten is om alle corona maatregelen op te heffen, ook geen enkele rechtsgrond en geen geldige reden aanwezig is in Nederland,  voor de noodwet/corona maatregelen en het prikken.

 

 

Petitie beëindigd

26 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Stan Rams

Stuur Een Email

Samen Voor Nederland

Hou het licht aan in

2023 Handtekeningen

Het zwembad van de Wissel moet blijven!

1035 Handtekeningen

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

126825 Handtekeningen

Tekenen Promoten