Meer parkeerplek voor de Schoone Ley

Het merendeel van de nieuwe bewoners van de Schoone Ley, hebben de pech dat ze hun auto niet kwijt kunnen, of er dagelijks veel geld aan kwijt zijn.

 

Lees verder onder de advertentie

Het probleem is, verhuurder Arcade heeft slechts een beperkt aantal plekken voor bewoners kunnen reserveren bij Apcoa, de beheerder van de ondergelegen parkeergarage, en de gemeente heeft de vergunning om auto's binnen het naastgelegen parkeergebied te mogen parkeren per juli 2021 ingetrokken. 
De gemeente geeft geen gehoor aan het verzoek om het parkeergebied uit te breiden en de postcodes van de Schoone Ley hieraan toe te voegen. 

Het probleem dat hiermee is ontstaan; de meeste bewoners zijn nu genoodzaakt om hun auto ver weg te parkeren, of zijn er dagelijks veel geld aan kwijt om in de buurt te kunnen parkeren. 

Via deze petitie willen wij (de bewoners van de Schoone Ley en omwonenden) de gemeente verzoeken gom met een oplossing te komen. De meest voor de hand liggende oplossing zou zijn, om de postcodes van de Schoone Ley toe te voegen aan de naastgelegen vergunningsgebieden.

 

Als u zelf met dit probleem te kampen hebt, of onze bewoners wilt steunen, teken dan deze petitie.

 

Bij voorbaat dank,

 

de bewoners van de Schoone Ley

Teken Deze Petitie!

105%
Handtekeningen: 315
Doel Handtekeningen: 300
Deze Petitie Is Gestart Door:

Lennart

Stuur Een Email

Postzegelparkje Jeltje de Bosch Kemperpad behouden

803 Handtekeningen

Geen verplichte QRcode in onze strijd tegen corona

29541 Handtekeningen

Verzekeraars vergoed onze zorg! #verzekerME!

2833 Handtekeningen

Tekenen Promoten