Meer zendtijd voor paralympische spelers team NL

Deze petitie staat voor meer zendtijd voor paralympische spelers van Team NL. 

 

Lees verder onder de advertentie

De paralympische spelen zijn bijna niet te zien op de NOS. In tegenstelling tot 'De Olympische Spelen', die gedurende de hele nacht tot 16.00 uur 's middags te zien zijn, worden de Paralympische Spelen maar twee keer een half uur uitgezonden. 

 

Dit moet anders! Met deze petitie verzoeken we om meer zendtijd voor de Paralympics. 

 

Deze mensen hebben ontzettend hard getraind. Doen zo hun best om ons land te vertegenwoordigen. Dit is onterecht. Waarom zouden deze olympiërs met beperking onderdoen voor olympiërs zonder beperking?! Het is zo ontzettend knap wat deze olympiërs met beperking presteren en daar mag meer aandacht aan besteed worden, dan 2 keer een half uur per dag. Tevens is het ook leuk om naar te kijken. Andere landen, waaronder Groot-Britannië, die hierin het voortouw neemt en heel veel van de paralympische spelen laat zien. Laten we samen als Nederlanders ook in actie komen, om deze paralympiërs ook een podium te geven, door ze meer zendtijd te geven. 

Laten we samen als land achter onze paralympiërs gaan staan en strijden tegen deze verdeeldheid, want iedereen met of zonder beperking hoort erbij.

Teken de petitie, als jij ook graag meer van onze paralympiërs wil zien & je het ook belachelijk vind, dat er zo weinig aandacht aan wordt besteed, zodat we samen hen het podium kunnen geven wat zij verdienen. 


Samen staan we sterk, achter onze paralympiërs! 

Delen is lief! 

Teken Deze Petitie!

0%
Handtekeningen: 43
Doel Handtekeningen: 50000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Lisa

Stuur Een Email

Petitie NIEUWE VERKIEZINGEN! Lees,Deel & doe mee

330 Handtekeningen

Voorzieningen voor chauffeurs ver onder de maat!!!

1794 Handtekeningen

Postzegelparkje Jeltje de Bosch Kemperpad behouden

803 Handtekeningen

Tekenen Promoten