Petitie NIEUWE VERKIEZINGEN! Lees,Deel & doe mee

Het politieke vertrouwen is weg! Dus stem mee! (is partijneutraal)

 

Lees verder onder de advertentie

1. Wij willen in maart 2022 ook nieuwe verkiezingen voor 1e en 2e kamer naast de gemeenteraadsverkiezingen! Het vertrouwen is weg en tijd voor nieuwe verkiezingen!

 

2. We willen hierbij ook de keuze krijgen om te kiezen tussen een kenniskabinet of een huidig coalitiekabinet, ditzelfde geldt voor de gemeenteraadsverkiezing 2022. Nu is alleen een coalitiekabinet of gemeenteraad mogelijk omdat er geen andere keuze gegeven wordt en daar wordt een deel van stemrecht ontnomen. Dus eerst een keuze kunnen maken voor een kenniskabinet/-raad of een traditioneel coalitiekabinet/-raad en daarna stemmen op een partij en persoon. (Een kennis kabinet is zonder formaties en coalities maar een nederlands- en gemeentelijk bestuur met echte kennis en een gelijke stem voor elk kamer- of gemeenteraadslid.)

 

3. We willen kunnen kiezen om te kunnen stemmen via Digid (met extra verificatie bijv. via sms of twee-traps) of (beveiligd) digitaal op een stembureau voor diegene die dat willen, in elk geval geen poststemmen meer waarbij van alles fout gaat! Dit alles gecontroleerd door een onafhankelijke instantie!

 

Stem mee! Kom op voor je eigen recht!  Er zijn teveel addertjes boven gekomen sinds de laatste verkiezingen zonder dat wij er kennis van hadden bij de verkiezingen. Het roer moet om en Nederland moet z.s.m. een goed bestuur krijgen.

 

Deel dit bericht op je tijdlijn en geef zoveel mogelijk mensen de kans om kennis te nemen van deze petitie en zelf de keuze om mee te doen! Samen kunnen we dit en is een hele kleine moeite om mee te doen! Het is nu tijd voor verandering!

Teken Deze Petitie!

1%
Handtekeningen: 274
Doel Handtekeningen: 40000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Eerlijke stem in Nederland

Stuur Een Email

Petition for diversity symbol on TU/e Campus

1819 Handtekeningen

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86482 Handtekeningen

GEMEENTE DEN HAAG, RED ADO EN VERKOOP HET STADION!

4717 Handtekeningen

Tekenen Promoten