Erkennen bewonerscommissie Lunaweg 🌙

Wij, Estrella, Robin, Wessel en Anne-Floor, zijn een bewonerscommissie gestart voor ons complex aan de Lunaweg 1. Om door Camelot officieel erkend te worden moet minimaal 70% van de bewoners in dit complex akkoord gaan met het oprichten van de bewonerscommissie. 

 

Lees verder onder de advertentie

Als bewonerscommissie richten wij ons namens jullie op de communicatie met Camelot. Als commissie hebben wij recht op minimaal 1x per jaar overleg met de verhuurder. In dit overleg komen zaken aan bod als: schoonmaak, onderhoud, opbouw service, schoonmaak- en onderhoudskosten, beveiliging omtrent fietsen en scooters en de drukte op het parkeerterrein. 

 

 

 

Met goedkeuring van jullie hopen wij als commissie een open communicatie te creëren tussen huurder en verhuurder. Wij hebben jullie hulp hierbij nodig!! 

 

 

 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/woning-huren/vraag-en-antwoord/hoe-praat-ik-mee-over-beslissingen-van-de-verhuurder-van-mijn-woning 

 

 

 

 

Petitie beëindigd

45 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Wessel, Robin, Anne-Floor & Estrella

Stuur Een Email

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86482 Handtekeningen

0% BTW op Groenten en Fruit !

3487 Handtekeningen

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

126825 Handtekeningen

Tekenen Promoten