Burgemeesters Zuid-Limburg: Keer om, of stap op.

Wij roepen alle ongekozen burgemeesters in Zuid-Limburg op tot het volgende:

Wij willen graag dat u uw excuses maakt aan de 20% van uw eigen inwoners die u buiten de maatschappij wil zetten en die u polariseerde in uw brief aan de Tweede Kamer en het Kabinet. 

Wij roepen u op om uw brief in te trekken en te vervangen door een nieuwe brief waarin u aangeeft dat 2G in Zuid Limburg, nu niet en nooit niet, er zal komen. 


Wij vragen u om indien u dit niet doet een functie elders te zoeken.

Wij zijn van mening dat een ongekozen burgemeester voor al zijn of haar inwoners staat en geen grote groepen inwoners mag uitsluiten op basis van zelfbeschikking of lichamelijke integriteit. Veel van deze mensen woonden hier immers al lang voor u hier burgemeester werd of ging wonen. Zoals wij dat in onze gemeenten gewoon zijn mag iedereen mee doen. Wij willen geen discriminerende en polariserende burgermeesters in ons mooie Zuid-Limburg, maar wij begrijpen dat iedereen wel eens wat doms doet en geven u de kans dat nu te herstellen. 


Lees verder onder de advertentie

Petitie beëindigd

1155 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Wilbert

Stuur Een Email

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

126825 Handtekeningen

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86482 Handtekeningen

Geen verplichte QRcode in onze strijd tegen corona

29606 Handtekeningen

Tekenen Promoten