Kandidatuur Hoogland-Bestuur KNGF (100 leden)

Beste collega fysiotherapeuten, leden KNGF,

 

Lees verder onder de advertentie

Ik vraag uw handtekening voor het volgende: 

 

Aanleiding

In juni 2022 treden twee bestuursleden van het KNGF af. Inmiddels zijn twee kandidaten aan u voorgesteld via een bericht in de Fysio Enieuws van 28 april jl. Nu de namen bekend zijn, is er wat mij betreft een probleem met de transparantie van de procedure.

Deze kandidaten zijn geselecteerd en voorgedragen door de BAC  (de BenoemingsAdviesCommissie). Adviseren prima, maar selecteren en exclusief voordragen aan de poort wringt. Een ander punt van aandacht zijn de leden van de BAC. Niet als het gaat om hun kwaliteiten, die staan absoluut buiten deze discussie, maar wel als het gaat om de volledige dekking van het gehele werkveld van de fysiotherapie. 

Ik, Robert Hoogland, heb namelijk ook gesolliciteerd. Mijn CV en achtergrond werden ook al waardevol en passend beoordeeld, maar ben nooit uitgenodigd om mijn visie te delen. Mijn achtergrond, visie en inzet vindt u hier.

U, als lid (en uiteindelijk de eindbeslisser) van het KNGF heeft dus in deze ronde niet iedereen 'gezien, gehoord en/of kunnen beoordelen'. En dat is onwenselijk: het is immers uw bestuur en past niet bij een verenigingsdemocratie. U kunt straks alleen maar ja of nee stemmen. En als u nee stemt, moet een procedure mogelijk opnieuw. Onwenselijk en onnodig.

100 leden initiatief

Nu is dit staan beleid, maar bestaat er gelukkig een escape route, een U bocht zo u wilt. Deze route is het 100 leden initiatief. Ik wil daar gebruik van maken en daar heb ik u ontzettend bij nodig!

 

Als minimaal 100 leden mijn kandidatuur steunen dan moet ik wel 'gehoord, gezien en beoordeeld' worden. Ik wil me graag inzetten voor de bestuursvacature: belangenbehartiging, communicatie en samenwerking.

 

Ondersteun mijn kandidatuur

U steunt dus met uw handtekening mijn kandidatuur voor de genoemde bestuursfunctie in het KNGF bestuur. U steunt ook dat ik een van de kandidaten kan zijn waarop gestemd kan worden. Uw ondertekening betekent niet dat ik de bestuursfunctie ook ga invullen. Ik hoop dat uiteraard wel, maar dat bepaalt (gelukkig) de ALV, zoals dat hoort bij een vereniging.

Mag ik rekenen op uw steun door middel van uw handtekening. O ja en altijd vervelend, maar enige spoed is wel gewenst. Procedures...

Met collegiale groet,

 

Robert Hoogland

P.S. 1: Mijn (beknopte) visie vindt u hier...

P.S.2: Mijn videoboodschap vindt u hier...

Petitie beëindigd

224 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Robert Hoogland

Stuur Een Email

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86482 Handtekeningen

Gelijke rechten voor iedereen/Equal rights for all

119 Handtekeningen

NIET stoppen met Spiegelzaal bij NPO Klassiek

13282 Handtekeningen

Tekenen Promoten