Weg met levensgevaarlijke hond voor mens en dier!

Mijn twee hondjes zijn vorige week, 8 juli, op gruwelijke wijze aangevallen door 3 levensgevaarlijke honden uit de buurt. Ik woon zelf op Bachlaan 43. 1 hond is van de buren en 2 zijn van hun dochter. De buren wonen in hetzelfde rijtje. 
Na eerdere incidenten waren dit keer mijn hondjes aan de beurt. Één van mijn hondjes heeft het niet overleefd en is nagenoeg meteen na de aanval gestorven, twee diepe bijtwonden in haar borstkas. Ze heette Cailin en was het liefste en vriendelijkste hondje wat je maar kon bedenken. Ze was 2,5 kg. Mijn andere hond Timo is herstellende van een operatie, hij had 9 drains in zijn kleine lichaampje. Hij plast en poept nog steeds niet buiten en hij eet ook nog steeds niet. Hij is 5 kg. 
Mijn hondjes maakten geen schijn van kans. Het was een nachtmerrie en dit beeld zal nooit meer van mijn netvlies verdwijnen.

Wij wonen in een kinderrijke buurt, op steenworp afstand van een basisschool. Achter ons is een kinderopovang.  Wat als één van deze kinderen wordt aangevallen met alle gevolgen van dien?

Lees verder onder de advertentie

 

Deze gevaarlijke hond moet weg/worden afgemaakt. De eigenaren zijn nu geadviseerd door de politie om een muilkorf om te doen bij hun hond, maar dit is zeker niet altijd het geval. Sterkte nog: ik zag de hond gisteren los in hun voortuin lopen. Deze is niet afgesloten. Onbegrijpelijk! Biten dat moeten de honden van hun dochter nooit meer hier komen. 

 

Ik heb jullie hulp nodig. Deze hond moet weg, zo snel mogelijk. Want straks vallen er nog meer slachtoffers.

Nog deze week, vrijdag de 15de, heb ik een gesprek met de burgemeester en wil ik deze petitie aanbieden.

Help jij mee? 

 

Ik wil jullie alvast heel erg bedanken. Deze petitie is alleen voor mensen uit Bunschoten-Spakenburg die mijn verhaal kennen of die in de buurt wonen. Het mogen ook mensen zijn die in deze buurt komen en zich nu niet meer veilig voelen. 

 

Hartelijke groet van Gerina Kok

 

P.S. Jullie krijgen bij deze petitie GEEN bevestigingsmail. 

Teken Deze Petitie!

12%
Handtekeningen: 115
Doel Handtekeningen: 1000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Gerina Kok

Stuur Een Email

Geen verplichte QRcode in onze strijd tegen corona

29606 Handtekeningen

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

126825 Handtekeningen

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86482 Handtekeningen

Tekenen Promoten