Red het radioprogramma Mangiare!

Mangiare! (NPO Radio 1) staat op punt van verdwijnen.

Tot verbazing en verbijstering van presentator Petra Possel, haar redactie én luisteraars stopt het culinair radioprogramma 'Mangiare!' (NTR) aan het einde van het jaar. Possel is verbaasd, maar toont zich strijdlustig. (Villamedia, 2022).

Eind dit jaar wordt het programma & de podcast Mangiare! (NPO Radio 1) gestopt. Dat heeft de zendermanager van NPO Radio 1 besloten. 

Mangiare! is de culinaire ontdekkingsreis van de radioweek op Radio 1. Elke vrijdag maakt de luisteraar samen met Petra Possel, charmante assistente Francien Knorringa, jongste bediende Jannekee Kuijper en hun gasten (uiteenlopend van Emine U─čur tot Cees Holtkamp) een uur lang plezier mee in de keuken, waarin op een laagdrempelige manier kennis wordt gemaakt met kookstijlen, culinaire kennis en geschiedenis. Door het verbinden van persoonlijke verhalen aan voedsel, verheft Mangiare zich boven een standaard kookshow; het laat zien dat ons eten maakt wie we zijn en wat ons verbindt.

Op de NPO radiozenders bestaat geen enkel ander programma over eten. Het verdwijnen van Mangiare! zou een groot gat achterlaten in het aanbod van de publieke omroep. 

Middels deze petitie willen wij, luisteraars of fans van Mangiare!, de NPO bewijzen dat er een grote loyale doelgroep bestaat voor dit programma. 

Wij eisen dat er een manier wordt gevonden om Mangiare! op de NPO te houden. 

Lees verder onder de advertentie

Petitie beëindigd

6491 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Cesar Majorana

Stuur Een Email

STOP HET FOKVERBOD OP SPHYNXEN

2283 Handtekeningen

Verkeerstuin Utrecht ook in 2025 in beweging !!

170 Handtekeningen

STEUN HET AMSTERDAMSE MIEN RUYSPLANTSOEN

672 Handtekeningen

Tekenen Promoten