Intro doe je samen!

INTRO DOE JE SAMEN!
 
Wij willen dat er gezamenlijke introductiedagen komen waar alle startende studenten van Amsterdam welkom zijn. 
 
In Utrecht, Groningen, Maastricht en Tilburg is een gezamenlijke introductie tussen de verschillende scholen. Alleen in Utrecht zijn sinds dit jaar ook mbo-studenten bij deze introductie welkom. In Amsterdam is dit niet het geval, en dat is een gemiste kans. Ook in onze stad willen we dat mbo-studenten, hbo-studenten en wo-studenten allemaal samen de start van hun studentenleven maken. 
 
Alle studenten verdienen gelijke kansen. Alle studenten verdienen om leeftijdsgenoten die andere soorten studies volgen te leren kennen. Dat betekent dat je mooier je studie start, meer nieuwe vrienden kan maken, samen de stad leert kennen en een groter netwerk kunt ontwikkelen. Gezamenlijke introductieactiviteiten met alle startende studenten verkleint de kloof en zorgt voor meer verbinding tussen verschillende studenten.
 
Wij willen dat er volgend jaar tenminste één introductiedag komt waar alle startende studenten van Amsterdam (mbo, hbo en wo) welkom zijn. We roepen de onderwijsinstellingen op om dit te organiseren. Daarnaast vragen we de Gemeente Amsterdam om de rol op zich te nemen als verbinder om iedereen samen te brengen. 
 
Mohamed Belkasmi (PvdA Amsterdam)
ASVA Studentenvakbond
JOB MBO

Lees verder onder de advertentie

Teken Deze Petitie!

75%
Handtekeningen: 150
Doel Handtekeningen: 200
Deze Petitie Is Gestart Door:

Mohamed Belkasmi

Stuur Een Email

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

126825 Handtekeningen

0% BTW op Groenten en Fruit !

3487 Handtekeningen

Geen verplichte QRcode in onze strijd tegen corona

29606 Handtekeningen

Tekenen Promoten