Kwekerij Osdorp moet blijven!

Kwekerij Osdorp moet blijven!

Onze ‘kwekerij Osdorp’ voor dagbesteding verdwijnt misschien door een bureaucratische aanbesteding. Dat is waanzin. Dit zou kunnen betekenen dat er rond de 225 mensen een andere plek zullen moeten vinden voor een zinnige dagbesteding.

De kwekerij is een tweede huis voor ons.

Lees verder onder de advertentie

 

Wij zijn mensen die het wat lastiger hebben gehad in het leven. Wij vinden hier werk, dagritme, plezier en veel sociale contacten. Hier klauteren we er bovenop, halen we het beste uit onszelf.

 

Als de kwekerij sluit, krijgen wij een andere plek middenin de drukke stad. Dat willen we niet, al helemaal niet in onze eigen buurt. Sommigen van ons kunnen dat ook helemaal niet. Wij willen serieus genomen worden als medewerkers van de kwekerij. Want dat zijn we.

 

We produceren groente en potplanten voor supermarkten, foodcourts en restaurants.

 

Ook leveren wij onze bijdrage aan de maatschappij en leveren wij vers voedsel aan de Voedselbank.

 

We zijn hier blij en gelukkig. We doen hier nuttig werk. We eten hier, sommige van ons leren hier Nederlands of zijn bezig met een diploma. De kwekerij kan zich grotendeels zelf goed redden. 

Iedereen is vol lof over ons. Waarom moet dat allemaal verdwijnen?

Als de kwekerij sluit zullen velen van ons terugvallen en opnieuw in sociaal isolement komen. Met alle gevolgen van dien. Dit willen wij niet laten gebeuren en wij willen strijden voor het behoud van onze kwekerij. Wat goed is, moet je behouden.

Wij roepen iedereen op ons te steunen.

 

Wij roepen de gemeente op een oplossing te vinden samen met stichting Landzijde. Help ons mee. Teken en verspreid dit manifest.

 

De Cliëntenraad van Kwekerij Osdorp

Petitie beëindigd

2508 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Cliƫntenraad Kwekerij Osdorp

Stuur Een Email

Kwekerij Osdorp

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86482 Handtekeningen

Hervat multiple entry visa familieleden Rusland

1655 Handtekeningen

AAN HALSEMA: ZEG SAMENWERKING MET TEL AVIV OP!

500 Handtekeningen

Tekenen Promoten