Onzekerheid zit niet alleen in je gezicht

Een groot deel van de bevolking heeft last van ongewenste haargroei. Ongewenste haargroei zorgt niet alleen voor huidproblemen (denk aan jeuk, ingegroeide haren, ontstekingen, etc) maar kan ook een aanleiding zijn voor mentale problemen, zoals onzekerheid en depressie. 

 

Lees verder onder de advertentie

Een goede oplossing om ongewenst haargoei te reduceren is laserontharing. Helaas is het zo dat vanwege de hoge kosten dit niet voor iedereen realiseerbaar is. Gelukkig kun je als je aanvullend verzekerd bent een gedeelte vergoed krijgen van de zorgverzekering. Echter geldt dit alleen voor het gelaat van een vrouw of extreme haargroei in het gelaat van een man.

 

Moeten wij ons niet afvragen waarom laserontharing alleen wordt vergoed voor het gelaat? Onzekerheid zit niet alleen in je gezicht! Onzekerheid komt niet alleen voor bij vrouwen!

 

Ik ben sterk van mening dat ieder individu, dat onzeker is vanwege ongewenste haargroei op welke plek dan ook, de laserbehandelingen vergoed dient te krijgen.

 

Het doel van deze petitie:

- Verandering van de voorwaarden betreft de vergoeding voor ontharen
Zolang je aanvullend verzekerd bent, mag het niet meer uitmaken welk lichaamsdeel vergoed wordt. Daarnaast mag het niet uitmaken voor welke gender de vergoeding geldt.

- Zelfvertrouwen creeren.

Onzekerheid is een groot probleem in ons leven. Praten over haargroei op ongewenste plekken is een onderwerp waar mensen zich voor kunnen schamen. Dit is absoluut niet nodig! Je bent niet de enige!

 

In deze blog lees je verhalen van mensen die te maken hebben (gehad) met overbeharing en onzekerheid.

https://onzekerheidzitnietalleeninjegezicht.jouwweb.nl/

Sta je achter deze petitie? Teken en deel deze petitie!

Petitie beëindigd

151 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Cindy

Stuur Een Email

AAN HALSEMA: ZEG SAMENWERKING MET TEL AVIV OP!

500 Handtekeningen

STEUN HET AMSTERDAMSE MIEN RUYSPLANTSOEN

577 Handtekeningen

GEEN AZC aan de Plasweg Waddinxveen!

602 Handtekeningen

Tekenen Promoten