Clubs Breda moeten optie hebben tot 06:00 open

Breda roept doelgroep clubs/nachtleven opnieuw op om te tekenen: Breda clubs moeten de optie hebben om tot 06:00 open te blijven!

 

Lees verder onder de advertentie

Waar is de petitie voor?
Met deze petitie roepen wij de doelgroep op te tekenen die het belangrijk vind dat Breda kan blijven groeien op het gebied van Clubcultuur a.k.a Het nachtleven, dj cultuur en alle ambachten die daarbij komen kijken. Dit voor de huidige enthousiasteling in onze stad, maar ook diegene die we hopelijk in de toekomst mogen verwelkomen. Voor zowel de bezoekers van de clubs als de mensen die werzaam zijn binnen deze cultuur. We willen laten zien dat een verruiming van sluitingstijd tot 06:00 voor clubs/poppodia die deze cultuur faciliteren, bijdraagt aan de creative sector, haar prachtige publiek en een leuker Breda.

 

Door het krappe beleid kunnen we amper verrast en ondergedompeld worden op plekken die hier alle ruimte toe geven. Hartje Breda bestaat veelal (op enkele uitzonderingen nagelaten) uit reguliere uitgaanscafés maar juist weinig experimentele en alternatieve clubnachten. Niet van deze tijd en in omliggende steden zien we het nachtleven juist wel opbloeien. Daarom dat wij opnieuw naar de raad willen stappen en laten zien hoe groot deze behoefte is.

 

Wij verdienen een divers en creatief leefklimaat. Een stad waar je lekker op het terras kan zitten, een feestcafé in kan duiken wanneer je maar wilt, maar waar je ook tot in de vroege ochtend met gelijkgestemden verast kan worden door die ene artiest die normaal nooit in Breda staat. Op een dansvloer waar je je echt helemaal vrij en thuis voelt, verast wordt en de muziek en de sfeer echt naar jouw smaak is.

Laat Breda geen eenheidsworst worden. Laten we gaan voor een diverse stad waar je continue verast wordt. Waar je niet alleen in je studententijd, maar ook daarna nog helemaal in de watten kan worden gelegd door het aanbod van de stad. Als we dat leefklimaat kunnen creëren, op de juiste manier en met goed maatwerk, dan plukt aan het eind van de rit elke type ondernemer de vruchten ervan!

Petitie beëindigd

20 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Local Motion

Stuur Een Email

GEEN WONINGBOUW DUINGEBIED ZANDVOORT NOORD

391 Handtekeningen

Geen verplichte QRcode in onze strijd tegen corona

29606 Handtekeningen

Bescherm de Mussenburglei en de trage weg

103 Handtekeningen

Tekenen Promoten