Behoud Indoor Tennisbanen Arnolduspark

Wij hebben vernomen dat de eigenaar van Arnolduspark de huidige 5 indoor tennisbanen wil omvormen tot padelbanen en BSO-kinderopvang.

Afgelopen jaar zijn er al 3 indoor tennisbanen omgebouwd tot padelbanen. Daarmee gaan binnen 1,5 jaar tijd alle 8 indoor tennisbanen verloren. Er blijft op dit prachtige tennispark geen indoor tennisbaan over. Dat vinden wij erg!

Arnolduspark is al tientallen jaren de plek waar jong en oud met plezier tennist. Van recreatieve tennissers tot ambitieuze jeugdspelers. Gezellige toernooien. Lekker vrijspelen. Koffiedrinken. Tennislessen. Dat is Arnolduspark!

Arnolduspark is een unieke tennislocatie. Niet alleen een toplocatie in de winter, maar ook de plek waar bij regen tijdens het zomerseizoen, je toch binnen kunt tennissen. Dat Arnolduspark naast tennis al een tijdje ook padel aanbiedt, dat snappen we allemaal. Maar dat nu zo snel alle indoor tennisbanen verdwijnen, dat vinden wij als tennisliefhebbers erg!

Hoe fijn zou het zijn als er toch 2 of 3 indoor tennisbanen behouden kunnen worden!

Jong en oud houden dan toch de mogelijkheid in de winter een baan te kunnen huren en in de zomer kunnen bijvoorbeeld bij regen de tennislessen binnen gegeven worden!

Wij hopen dat door middel van deze petitie de eigenaar van Arnolduspark er bewust van wordt gemaakt hoeveel tennisliefhebbers, jong en oud, nog vele jaren graag in de winter (en zomer bij regen) willen tennissen bij Arnoldus!

Hopelijk kunt u uw voornemen nog eens heroverwegen.
Laat uw tennishart spreken!

======== update 13 mei 9.30 ===========

Update petitie Arnolduspark.
Het leeft enorm.

Binnen 24 uur maar liefst 250x ondertekend & inmiddels bijna 400x. Een mooi aantal voor een “vereniging” met 504 leden.

Dank voor delen & tekenen! 

========== update 26 mei 11.30 ========

Vandaag heb ik de petitie overhandigd en een gesprek gehad met de eigenaar van Arnolduspark.

Helaas was hij vanaf het begin zeer uitgesproken over zijn keuze. Hij bekijkt het alleen zakelijk en ziet geen toekomst voor indoortennis op dit park. Padel & BSO zijn rendabel. Indoortennis niet.

Behoud van minimaal 2 banen voor onze jeugd had hij dus geen boodschap aan. Weinig empathie naar onze jeugd en vereniging dus.

Ik dank jullie allemaal voor ondertekenen en delen van de petitie. We hebben er met z'n allen in ieder geval alles aan gedaan.


Lees verder onder de advertentie

Petitie beëindigd

518 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Erwin de Groot

Stuur Een Email

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86482 Handtekeningen

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

126825 Handtekeningen

Geen AZC in De Cleene Hooge, uit onvermogen

797 Handtekeningen

Tekenen Promoten