Inloopkast de Cirkel verdient een doorstart!

INLOOPKAST DE CIRKEL MOET ZIJN DEUREN SLUITEN

 

Lees verder onder de advertentie

“Sommige van onze klanten hadden de bestemmingsplannen al gezien, voordat wij er iets van wisten”

 

Aan alle winkeliers van Inloopkast de Cirkel

Na een zeer succesvolle periode van twee jaar aan het Dorpsplein 108 in Westervoort moet onze organisatie helaas het volgende nieuws met jullie delen: Inloopkast de Cirkel moet zijn deuren sluiten. Wij zijn allemaal diep geraakt door dit nieuws en de manier waarop het ons ten gehore gebracht is. Desondanks focussen wij ons altijd liever op het positieve.

 

Al meer dan 7 jaar hebben wij ons best gedaan een bijdrage te leveren bij het gebruik en hergebruik van tweedehands kleding. Klanten konden hun kleding inleveren of doneren, waarna wij het goed verzorgd weer in de winkel hingen voor een volgende kans. Paste een kledingstuk niet helemaal goed en moest er nog iets aan gebeuren? Of was de stof van een ingeleverd t-shirt heel mooi te gebruiken bij een tas? Dan wisten de vrijwilligers van het naaiatelier daar wel raad mee. Klanten betaalden gemiddeld genomen niet meer dan 2,50 (uitzonderingen daargelaten) voor een tas of kledingstuk. Als vluchteling of Gelrepashouder kreeg je nog meer korting. Op deze manier wilden wij voor klanten het leven even echt wat makkelijker maken. 

 

Achter de schermen is het altijd erg belangrijk geweest dat iedereen zich welkom voelt in de Inloopkast. Iedereen kreeg een kans en voor ieder talent werd een plek gezocht waar dat tot zijn recht kwam. Zo hoeft niemand de keuze te maken tussen alleen thuis zitten of ergens onder hoge druk te presteren. Een radio was niet nodig, want het was er altijd gezellig genoeg. 

 

Voorlopig blijft de cirkel gewoon draaien. Kleding kan gewoon nog ingeleverd worden! Verdere details over exacte data volgen nog en dat mogen jullie tijdig van ons verwachten via een van onze kanalen. Alvast bedankt aan onze klanten dat wij dit voor jullie al die jaren hebben mogen doen. 

 

Eigenlijk zijn wij nog helemaal niet klaar om te sluiten. Laat je handtekening in de winkel (of via onderstaande link?) achter, zodat inzichtelijk wordt hoe veel mensen gebaat zijn bij onze winkel. Of, breng je gouden tip met betrekking tot een nieuwe locatie in Westervoort en Duiven (minimaal 200m2) langs. Een concrete oproep daarvoor volgt later. 

 

Maar nu eerst: nogmaals hartelijk bedankt voor de prachtige kansen en tijden die we met zijn allen hebben gehad. Het was geweldig. 

Petitie beëindigd

585 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Inloopkast de Cirkel - Clarinda Francis

Stuur Een Email

Organisatie

NIET stoppen met Spiegelzaal bij NPO Klassiek

13282 Handtekeningen

Rectificatie publicatie Ram Mandir

2333 Handtekeningen

AAN HALSEMA: ZEG SAMENWERKING MET TEL AVIV OP!

500 Handtekeningen

Tekenen Promoten