Geen Coffeeshop in Winkelcentrum het Koningsoord!

Stop de plannen van de gemeente Tilburg om een coffeeshop te plaatsen in winkelcentrum Het Koningsoord!

 

Lees verder onder de advertentie

Winkelcentrum Het Koningsoord, een bruisend middelpunt van de lokale gemeenschap, staat op het punt om te veranderen. De gemeente Tilburg heeft onverstandige plannen om een coffeeshop te openen in dit gezinsvriendelijke winkelgebied. Laten we samen opstaan en deze misplaatste beslissing bestrijden!

 

Een coffeeshop is simpelweg niet geschikt voor een locatie als Het Koningsoord. Denk eens aan de gezinnen die hier dagelijks winkelen, de kinderen die hier spelen en de sfeer van veiligheid en gemeenschap die we hebben opgebouwd. Een coffeeshop zou deze positieve omgeving verstoren en een negatieve invloed hebben op onze buurt.

Laten we de mogelijke gevolgen eens onder de loep nemen. Ten eerste zullen we geconfronteerd worden met toenemende overlast en ongewenst gedrag. De aanwezigheid van een coffeeshop trekt niet alleen lokale bezoekers aan, maar ook mensen van buiten de stad. Dit kan leiden tot verhoogde criminaliteit, overlast en een gevoel van onveiligheid voor ons allemaal.

 

Bovendien kan de aanwezigheid van een coffeeshop onze jeugd in gevaar brengen. We willen allemaal dat onze kinderen opgroeien in een omgeving waar ze veilig zijn en gezond keuzes kunnen maken. Door de plaatsing van een coffeeshop in ons geliefde winkelcentrum, worden jongeren blootgesteld aan drugsgebruik en verleidingen die hun toekomst kunnen schaden.

 

Laten we niet vergeten wat voor impact dit kan hebben op de lokale ondernemers. Het Koningsoord is de thuisbasis van vele kleine bedrijven die met hard werken en toewijding zijn opgebouwd. Het toevoegen van een coffeeshop kan het imago van het winkelcentrum schaden en potentieel klanten afschrikken. Dit zou rampzalige gevolgen hebben voor de economie van het gebied en degenen die hier hun brood verdienen.

In plaats van een coffeeshop, laten we samenwerken aan het creëren van positieve veranderingen voor Het Koningsoord. Laten we ons richten op het behouden van de huidige sfeer van gemeenschap en gezinsvriendelijkheid. Laten we investeren in de groei en ontwikkeling van lokale bedrijven en ervoor zorgen dat Het Koningsoord een plek blijft waar mensen met plezier naartoe komen.

 

Teken vandaag nog onze petitie tegen de plannen van de gemeente Tilburg! Laten we onze stem laten horen en ervoor zorgen dat Het Koningsoord een veilige, gastvrije en gezinsvriendelijke bestemming blijft. Samen kunnen we een positief verschil maken en de toekomst van ons winkelcentrum beschermen!

Petitie beëindigd

4417 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Caspar

Stuur Een Email

Boekenprijs: 21% btw, een waardeloos idee

3188 Handtekeningen

Geef Frans een kans!

769 Handtekeningen

Tekenen Promoten