Red de Kapitein! “Horeca Noorderplassen Almere”

Red De Kapitein, grotesloep.nl en de ligplaatshouders van de watersport vereniging noorderplassen west.

Sinds 2017 is De Kapitein uitgegroeid van een clubhuis tot een gezellige horecazaak aan het water. Naast dat het een plek is om lekker te borrelen in de zon, is het een ontmoetingsplek voor buurtbewoners en vaarfanaten uit de hele stad en een geliefde plek onder toeristen. Een tussenstop tijdens een rondje op het water en een populaire werkplek voor jongeren uit de wijk.

Lees verder onder de advertentie

De ondernemers zetten zich in voor projecten als ALLYBLIJFTBINNEN tijdens Corona, hebben altijd bijgedragen aan de organisatie van evenementen in de wijk en heel Almere en helpen anderen altijd binnen hun mogelijkheden. Van koffieochtenden, muziek optredens en school gala’s tot jubilea, bruiloften en verjaardagen, De Kapitein is een locatie waar velen de afgelopen jaren met plezier hun vrije tijd met familie, vrienden en collega’s doorbrachten.

Nu hebben ze ons nodig, wij gaan met z’n allen achter De Kapitein staan, om deze plek te behouden en nog vele jaren van te kunnen genieten. Een unieke, relaxte plek in Almere die niet mag verdwijnen.

Petitie beëindigd

1491 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Martijn van den Raad

Stuur Een Email

Steunbetuiging voor dansgezelschap de Stilte

2734 Handtekeningen

Stem tegen flexwoningen in de Woudhoek

270 Handtekeningen

Red Kinderboerderij de Waalrakkers

1315 Handtekeningen

Tekenen Promoten