Peuter dreumes speelplaats

Wij als ouders willen voorkomen dat kinderen binnen blijven zitten en daarom zou het fijn zijn als er buiten mogelijkheden zijn om met de kinderen te kunnen spelen. Ik ben woonzaam aan de heusdenhoutsestraat 208 en tussen deze straat en de wilderen zit een groenstrook. De gemeente heeft besloten te willen vergroenen door een aantal looppaden te verwijderen. Hier ben ik het ook volledig mee eens. Op deze groenstrook is een klein speeltoestel met zandbak aanwezig, een basketbalveldje, een pingpongtafel, een schommel en een glijbaan behoren ook tot de uitrusting van het veld. Het probleem hierin is dat er geen speelgebied is voor dreumesen/ peuters. Mijn zoontje van 2,5 kan niet zelfstandig op het huidige speeltoestel spelen en mijn andere zoontje van 7 maanden gaat dit voorlopig ook niet kunnen.

Inmiddels zie ik dat de wijk is uitgebreid met meerdere gezinnen met jonge kinderen en daarbij valt ook op dat de leeftijd van deze kinderen tussen de 0-4 toeneemt in de wijk. Ik heb in 2021 de vraag gesteld of er een mogelijkheid is om een stuk speeltuin aan te leggen voor deze doelgroep tussen het huidige speeltoestel en het basketbalveldje. Ik heb zelfs aangeboden om te helpen met het bedenken van deze aanpassing.

Graag kom ik dan nog steeds in contact om hier een leuke speeltuin te verwezenlijken zodat de kinderen al jong leren om veelvuldig buiten te spelen in plaats van altijd maar binnen.

Tevens heb ik van meerdere bewoners de ergernis rondom het basketbal veldje gehoord. Heel de dag is er niemand te bekennen en tegen 22;00 uur tot een uur of 01:00 staat er iemand met een bal te stuiteren.
misschien kan het basketbalveldje dan verplaatst worden naar een iets minder bewoond gebied?

De gemeente heeft mij laten weten dat er een petitie gehouden moet worden met de omwonenden van het veldje. Daarom de vraag of jullie, als bewoners, deze petitie willen tekenen en ik hier verder actie op kan uitzetten.


Met vriendelijke groet,
Joey Struijer 

Lees verder onder de advertentie

Heusdenhoutsestraat 208

Teken Deze Petitie!

10%
Handtekeningen: 31
Doel Handtekeningen: 300
Deze Petitie Is Gestart Door:

Joey

Stuur Een Email

Het zwembad van de Wissel moet blijven!

1035 Handtekeningen

Geen verplichte QRcode in onze strijd tegen corona

29606 Handtekeningen

Kassa en Radar NIET in 'de uitverkoop'

126825 Handtekeningen

Tekenen Promoten