Marys oliebollen moet op het plein blijven !

Lieve klanten/ vrienden die wij de afgelopen 9 jaar hebben mogen ontmoeten, graag wil ik via deze weg jullie allemaal vragen om ons een steuntje in de rug te geven.

 

Lees verder onder de advertentie

Wij hebben de afgelopen 7 jaar, op de Loosduinse uitleg gestaan met onze Gebakkkraam, eindelijk na 7 jaar, zijn wij 2 jaar geleden verhuisd naar het Loosduinse Hoofplein, na een hoop meegemaakt te hebben en hier  keihard voor gewerkt te hebben. 
Zoals jullie weten is er ook een wekelijkse woensdag markt, waar wij de afgelopen 2 jaar, meer dan rekening mee hebben gehouden en ook ons hebben aangepast.

Lees verder onder de advertentie

 

 

Helaas, zijn er enkele andere meningen , en word ons nu verteld dat er geen een plek is voor ons op het plein. Hier zijn wij het uiteraard niet mee eens, maar helaas kunnen we niet tot een oplossing komen met de markt, ondaks de marktkoopliederen zelf geen problemen hebben met ons. Het seizoen komt er ook dan heel snel aan, en we kunnen niet wachten om te beginnen,  misschien dat jullie een beetje kunnen helpen?

 

Alvast bedankt, we waarderen dit heel erg.

 

Heel veel liefs Mary 

Petitie beëindigd

2335 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Mary

Stuur Een Email

Geef Frans een kans!

769 Handtekeningen

Boekenprijs: 21% btw, een waardeloos idee

3188 Handtekeningen

Tekenen Promoten