Het 'PINK TAX' probleem!

Leuk dat roze helemaal populair is door de trending Barbie film, maar het is volgens ons hoog tijd om de 'roze issue' eens aan te pakken! Lees je ook even verder..


Dezelfde producten, maar dan met een verschillende prijzen. Alleen vanwege de roze kleur en wat glitters op de verpakking. Helaas, het bestaat: pink tax. Vrouwen betalen jaarlijks 10 tot 30 procent meer voor hetzelfde product dan mannen. Denk hierbij aan producten zoals scheermesjes, deodorant, kinderhelmen en nog veel meer. Pink tax is een vorm van genderdiscriminatie.THAT'S IT. Er zijn geen onderbouwde verklaringen voor de hogere prijzen. Wij als vrouwen trappen onbewust al snel in het marketing trucje omdat we jarenlang gebrainwasht zijn om te inversteren in ons uiterlijk. De prijsverschillen kunnen oplopen van een paar cent tot honderden euro's. Volgens de NOS betalen vrouwen op jaarbasis 1200 euro meer. Die paar centen prijsverschil maken dus zeker wel uit!

Lees verder onder de advertentie

 

Laat jullie stem horen!  

Petitie beëindigd

3113 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Tetske van den Biggelaar en Isa Teunissen

Stuur Een Email

Voor Andere Tijden, weg met de bezuiniging

86482 Handtekeningen

Stop de Koranvernietiging in Nederland

36533 Handtekeningen

Gelijke rechten voor iedereen/Equal rights for all

119 Handtekeningen

Tekenen Promoten