Gebedsspullen/kleding terug

Assalamoe alaikoum wa rahmatoullahi wa barakaatoeh beste broeders en zusters, 

 

Lees verder onder de advertentie

Het is ons allen niet ontgaan dat de gebedskleden en gebedskledij (voor de vrouwen) niet meer aanwezig zijn in de rustruimte. Dit is een kwalijke zaak. De één geeft aan dat het komt door klachten van anderen en de ander geeft aan dat het een maatregel is van hogerop. Wat de reden dan ook mag zijn, wij zijn het er niet mee eens en we hoeven het hier ook niet mee eens te zijn.

Mensen voelen zich niet welkom door de spullen die daar liggen, maar daarbij wordt niet gekeken naar ons welkomgevoel bij het verwijderen van de gebedsspullen. Moeten wij dit dan blijven accepteren? En betreft welkomgevoel, onze kledij en gebedskleden houdt geen enkel ander persoon tegen om gebruik te maken van deze ruimte. Wij maken hier 3 of 4 keer per dag gebruik van, waar tijd tussen zit. Dus ook genoeg tijd voor andere mensen om gebruik te maken van deze ruimte.  

 

Zusters die bijvoorbeeld nog geen hoofddoek dragen, moeten spullen meenemen, wat met alle schoolspullen erg lastig kan zijn. Al mocht dit geen probleem zijn, het is en blijft niet oké dat deze spullen verwijderd zijn wegens een aantal klachten. Ook is het betreurend dat de stem van een aantal leerlingen zo snel gehoord wordt, boven de stem van het grote aantal moslims op de HVA. Het is tijd dat onze stemmen nu serieus genomen worden.  

 

Er zijn zoveel argumenten te benoemen, waarom het voor ons nodig is om toegang tot deze spullen te krijgen. Het liefst in de rustruimte, maar waarom niet een kast net voor de rustruimte? Dit is een zaak die onder de aandacht moet worden gebracht en daarom willen wij deze petitie starten om de spullen terug te krijgen in of net voor de rustruimte.  

 

Binnenkort worden de spullen ook niet meer bewaard in de kluis. Houd daar rekening mee.  
Ook hebben wij contact opgenomen met de mensen hogerop, maar als toevoeging willen wij deze petitie starten, zodat mensen bewust worden van wat deze gebeurtenis met de moslimgemeenschap op het HVA doet.  

 

Het enige wat wij van jullie vragen, is om deze petitie te ondertekenen.  

 

Barakallahu feekum.  
 

Petitie beëindigd

295 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Anoniem

Stuur Een Email

Tekenen Promoten