Petitie voor de Terugkeer van Olin als Bezorger

Groen licht voor fusie tussen PostNL en Sandd | Bolero

Petitie voor de Terugkeer van Olin als Bezorger van PostNL

Wij, de ondergetekenden, uiten onze diepe bezorgdheid over de situatie van Olin, een toegewijde postbezorger bij PostNL. Olin heeft met toewijding en professionaliteit zijn taken als bezorger uitgevoerd en heeft altijd gestreefd naar een uitmuntende service voor alle klanten van PostNL.

Lees verder onder de advertentie

 

Helaas is Olin recentelijk het slachtoffer geworden van een ongelukkige gebeurtenis tijdens het uitoefenen van zijn taken als bezorger. Een jaar geleden werd hij gebeten door een hond, wat resulteerde in trauma en angst. Onlangs, tijdens een normale bezorging, werd Olin geconfronteerd met een vergelijkbare situatie waarbij een hond op hem afrende. Uit zorg voor zijn eigen veiligheid vroeg Olin vriendelijk aan de eigenaar om de hond bij hem weg te halen.

 

Tot ons grote ongenoegen hebben we vernomen dat Olin, ondanks zijn voorzichtige en respectvolle verzoek, beschuldigd wordt van mishandeling van de hond. Deze beschuldiging heeft ertoe geleid dat Olin niet langer zijn route mag bezorgen en momenteel zijn baan heeft verloren.

 

Wij, als klanten en sympathisanten van Olin, roepen PostNL op om de zaak van Olin te heroverwegen en hem de kans te geven om zijn werk voort te zetten als bezorger. We benadrukken dat Olin altijd professioneel en met integriteit heeft gehandeld, en zijn verzoek om veiligheid te waarborgen zou in geen geval als mishandeling moeten worden geïnterpreteerd.

 

We vragen om een eerlijke evaluatie van deze situatie en verzoeken PostNL om Olin de mogelijkheid te bieden om terug te keren naar zijn werk als bezorger, waar hij zich toegewijd heeft getoond aan zijn taken en klantenservice.

 

Teken deze petitie om uw steun te betuigen aan Olin en om te pleiten voor zijn rechtvaardige terugkeer als bezorger bij PostNL.

Petitie beëindigd

474 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Olin Pas

Stuur Een Email

Boekenprijs: 21% btw, een waardeloos idee

3022 Handtekeningen

TERRAS RESTAURANT RAFI PALMGRACHT

195 Handtekeningen

Tekenen Promoten