Handen af van het park.

Het park van Rhoon is al decennia lang een ontmoetingsplek voor de inwoners van Rhoon. De kinderen kunnen spelen, ravotten en kijken bij de hertjes. Mensen kunnen in alle rust hun hond uitlaten. Onze senioren hebben er een veilige plek om zich buiten te begeven. Het park is ook al sinds jaar en dag een echte trekpleister voor leuke evenementen. 

Nog geen jaar geleden is het park voor driekwart miljoen euro onderhoud gedaan en is het park voor een deel aangepast. Nu, met het oog op het uitbreiden van leslokalen voor de lokale scholen, heeft de gemeente het idee opgevat om een school van 200 leerlingen aan de sportlaan uit te breiden naar een school voor ongeveer 700 kinderen.
                                                                                   ===================>>>>>>>>
Wij, de inwoners van Rhoon, zijn niet tegen het uitbreiden van scholen voor onze kinderen en kleinkinderen. Wel zijn wij tegen het gebruik van een locatie die daar geen ruimte voor heeft - niet berekend is op de sterke toename aan autoverkeer, onze groene oase verandert in steen en asfalt - en er simpelweg niet voor bedoeld is. 
                                                                                   ===================>>>>>>>>
Zowel de nieuwbouwwijk "Essendeal", en de (geplande) nieuwbouwwijk "De Omloop" zullen bruisen van jonge gezinnen met kinderen. Een grote school zou daar perfect op zijn plaats zijn. De locatie "De Omloop" wordt echter niet eens serieus overwogen door de gemeente, en wordt van tafel geveegd met argumenten zoals "haast" en "geld".
                                                                                   ===================>>>>>>>>
Bent u het ermee eens met dat het groene hart van Rhoon niet opgeofferd mag worden voor een mega-school? Dat de gemeente beter onderzoek moet doen naar locatie "De Omloop"? En dat een wijk waar vrijwel geen schoolgaande kinderen wonen geen plek is voor een mega-school?

Teken nu de petitie en deel deze met vrienden en familie. 

Lees verder onder de advertentie

Teken Deze Petitie!

49%
Handtekeningen: 733
Doel Handtekeningen: 1500
Deze Petitie Is Gestart Door:

Rhoons Verzet

Stuur Een Email

Boekenprijs: 21% btw, een waardeloos idee

3023 Handtekeningen

TERRAS RESTAURANT RAFI PALMGRACHT

195 Handtekeningen

Tekenen Promoten