Wij willen veilig fietsen tussen Zevenhoven en Ter Aar

Wij willen veilig fietsen tussen Zevenhoven & Ter Aar 

                           Losliggend fietspad
 

Lees verder onder de advertentie

Het laat ons maar niet los. Het losliggend fietspad tussen Zevenhoven en Ter Aar. In 2010 werden de inwoners aangenaam verrast met het bericht dat dit fietspad tussen rotonde ’t Haasje en Korteraar er zou komen. De provincie zou het grootste deel betalen, de grond aankopen en het fietspad aanleggen. Nu, bijna 6 jaar verder, is het de vraag of de provincie dit fietspad nog wil betalen.

Veel inwoners, ondernemers, verenigingen, organisaties en scholen uit Zevenhoven, Ter Aar en omgeving, willen dat het losliggende fietspad er komt. Hoe eerder hoe liever. Begin april bespreken Provinciale Staten het fietsplan 2016 – 2025. Met deze petitie vragen wij de provincie Zuid-Holland om het fietspad op te nemen in het provinciale fietsplan en geld vrij te maken om het pad aan te leggen.
 

                           Onderteken deze petitie!
 

Zodat onze kinderen veilig naar school kunnen. Zodat onze jongeren veilig op pad kunnen. En zodat iedereen hier veilig kan fietsen en van het mooie landschap kan genieten.

 

Werkgroep losliggend fietspad 7hoven – Ter Aar - Lizet Keyzers & Sonja Groeneveld   losliggendfietspadzevenhoventeraar@hotmail.com
https://www.facebook.com/losfietspad7hoventeraar/?ref=hl
@7hvTAlosfietsp

 

NB. De persoonsgegevens die jou gevraagd worden om in te vullen, mogen en worden nergens anders voor gebruikt dan voor eenmalige indiening van deze petitie, en zijn alleen door de opsteller van de petitie in te zien.

Petitie beëindigd

440 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Lizet

Stuur Een Email

Werkgroep losliggend fietspad 7hoven - Ter Aar

Wij eisen een eerlijk proces voor baco

34736 Handtekeningen

Uw Mening Telt!

280 Handtekeningen

Tekenen Promoten