Stop de Koranvernietiging in Nederland

Wij, de ondertekenaars van deze petitie, bezorgde burgers van Nederland, roepen op tot actie om een einde te maken aan de verbranding en verscheuring van de Koran in ons land.

 

Lees verder onder de advertentie

De petitie heeft tot doel het instellen van een verbod op de vernietiging van de Koran. We willen voorkomen dat de heilige geschriften van de islam worden misbruikt als middel tot provocatie en het zaaien van haat.

 

In Nederland vinden er acties plaats waarbij de Koran bewust wordt vernietigd, wat niet alleen een aanval is op de religieuze gevoelens van een specifieke gemeenschap, maar ook bijdraagt aan het vergroten van verdeeldheid en intolerantie. Deze handelingen zijn kwetsend en in strijd met de principes van respect, tolerantie en vrijheid van religie.

 

Wij streven ernaar dat de bepalingen van Artikel 137, Lid C van het Wetboek van Strafrecht worden nageleefd. Door wetshandhaving op dit terrein te bevorderen, beogen we een doeltreffende ontmoediging van handelingen die de heilige geschriften schenden.
Bovendien hopen wij dat er aandacht wordt besteed aan het voorkomen van de vernietiging van heilige boeken, waardoor het kwetsen van specifieke groepen in de samenleving wordt voorkomen.

 

We streven naar een samenleving waar respect voor elkaars overtuigingen en religieuze vrijheid centraal staan. Het instellen van een dergelijk verbod zal bijdragen aan het bevorderen van tolerantie en het voorkomen van onnodige conflicten.

 

Teken deze petitie om je steun te betuigen aan het stoppen van de Koran vernietigingen in Nederland en het bevorderen van een samenleving gebaseerd op respect en begrip voor diversiteit.

 

Wil je meer weten over ons of de petitie blijven volgen na het verzamelen van handtekeningen? Houd ons platform in de gaten:

 

Link platform:

https://safiyyah4.wixsite.com/het-islamitische-org

Petitie beëindigd

36616 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Sandy Di Betta

Stuur Een Email

Steunbetuiging voor dansgezelschap de Stilte

2734 Handtekeningen

Red Kinderboerderij de Waalrakkers

1315 Handtekeningen

Nieuwe speel tuin Lijsterbeslaan

103 Handtekeningen

Tekenen Promoten