Stilte ruimte viazdreef

 

"Beste medestudenten,

Lees verder onder de advertentie

 

Als studenten ervaren we dagelijks de drukte en hectiek van de schoolomgeving. We begrijpen allemaal hoe belangrijk het is om af en toe een moment van rust en stilte te hebben om te kunnen ontspannen, focussen en opladen.

Daarom roepen we op tot de oprichting van een stilteruimte op onze school. Een plek waar studenten zich kunnen terugtrekken, bidden, studeren of gewoon even tot rust kunnen komen. Deze stilteruimte zou een veilige en vredige omgeving moeten zijn, vrij van afleidingen en geluiden, zodat iedereen optimaal kan profiteren van een moment van stilte.

We vragen de schoolleiding en het bestuur om onze petitie serieus te nemen en de mogelijkheid van een stilteruimte te onderzoeken. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om te genieten van een moment van rust in onze schoolomgeving.

Teken deze petitie en laat je stem horen voor een stilteruimte op onze school!

 

Petitie beëindigd

190 Handtekeningen
> De beheerder heeft 3 maanden niet ingelogd en 3 herinnering emails ontvangen maar niet gereageerd. Hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Student op viaz dreef ;)

Stuur Een Email

TERRAS RESTAURANT RAFI PALMGRACHT

195 Handtekeningen

Boekenprijs: 21% btw, een waardeloos idee

3023 Handtekeningen

Tekenen Promoten