Oproep voor een Stilte Ruimte op School voor Gebed

Wij, de ondergetekenden, roepen op tot de oprichting van een stilte ruimte op onze school Zadkine Sportlaan waar studenten van verschillende religieuze achtergronden kunnen bidden en mediteren. Het creëren van een dergelijke ruimte zal een belangrijke stap zijn naar het bevorderen van inclusie, respect en begrip binnen onze schoolgemeenschap.

 

Lees verder onder de advertentie

Een stilte ruimte biedt een veilige en respectvolle omgeving voor studenten om hun spirituele behoeften te vervullen, ongeacht hun religieuze overtuigingen. Het stelt moslims, Joden, christenen en anderen in staat om in alle rust en sereniteit te bidden, te mediteren of gewoon even tot rust te komen tijdens een drukke schooldag.

 

Door een stilte ruimte op onze school te creëren, tonen we ons engagement voor diversiteit en inclusie. We erkennen en respecteren de verschillende religies en culturen binnen onze gemeenschap en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt.

 

Wij vragen de schooldirectie en het bestuur om ons verzoek serieus te overwegen en actie te ondernemen om een stilte ruimte op school te realiseren. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en een schoolomgeving creëren die inclusief is voor alle studenten.

Petitie In-Actief

907 Handtekeningen
> De beheerder heeft 2 maanden niet ingelogd, de petitie is hierdoor automatisch in-actief gezet!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Aleyna A.

Stuur Een Email

Geef Frans een kans!

769 Handtekeningen

Boekenprijs: 21% btw, een waardeloos idee

3188 Handtekeningen

Tekenen Promoten