Juf Linda moet op de locatie Sleen blijven.

Zoals jullie hebben kunnen lezen, zal Linda de opvang van Kinderwereld Sleen moeten verlaten. Dit is geen vrijwillige keuze. Als ouders zijn wij het natuurlijk niet eens met deze keuze. Linda is een geweldige leidster voor onze kinderen. Voor veel ouders geldt dat Linda vanaf dag één aanwezig was bij de opvang van hun kinderen. Linda is een lieve, zorgzame en geduldige leidster die wij als ouders niet willen missen! 

 

Lees verder onder de advertentie

Er gaat een zeer vertrouwd gezicht uit het geweldige team van Sleen. Linda heeft jarenlang ervaring opgebouwd op onze locatie. Voor alle ouders is Linda iemand die met je meedenkt en je vertrouwen geeft. Wij laten onze kinderen met een zeer goed gevoel bij Linda achter.

 

De samenstelling binnen het team door de combinatie van 'oud en jong' is voor ons als ouders heel fijn. Het team loopt hierdoor goed en geeft ons als ouders vertrouwen. Onze kinderen voelen zich veilig bij Linda. Hier zorgt Linda bij ieder kind voor. De kwaliteit van de opvang zal zeker beïnvloed worden door haar naar een andere locatie te sturen.

 

Naast dat wij Linda als een zeer vertrouwd en vast gezicht zien van de opvang, zien en horen wij dat Linda ook een geweldige collega is. Eentje die je zeker niet wilt missen!

 

Wij zijn het dus niet eens met het gedwongen vertrek van Linda!

 

Wij proberen haar vertrek tegen te houden door onder andere deze handtekeningenactie. Ook zullen we een gesprek aanvragen met Kinderwereld. Stuur deze link naar zoveel mogelijk mensen door. Denk ook aan de opa's en oma's die hun kleinkinderen halen en brengen bij Linda. Ook zij zullen het met ons eens zijn. 

 

Kinderwereld doet zijn naam niet eer aan met de gemaakte keuzes in de afgelopen tijd. In de afgelopen jaren zijn er vijf verschillende locatiemanagers geweest. Dit is uiteraard niet goed voor een team en zeker niet voor de ouders. Daarnaast hebben wij grote twijfels over het niveau van managen van één van de managers.

 

Tot slot hebben wij grote vraagtekens bij de keuzes die in de toekomst gemaakt zullen worden. Dit zal invloed hebben op het houden van onze kinderen op deze locatie. 

 

********************************************************

UPDATE 10 juni

 

N.a.v. de petitie over het vertrek van Linda hebben wij als oudercommissie vragen gesteld over de werkwijze en het beleid aan het bestuur van Kinderwereld. Dit hebben wij gedaan via een vergadering van de centrale oudercommissie op maandagavond 8 april.

 

Onze vragen zijn niet beantwoord. Het is afgedaan als een interne personele aangelegenheid. Hierop hebben wij via de mail een brief aan het bestuur van Kinderwereld gestuurd met het verzoek tot beantwoording van onze vragen in een persoonlijk gesprek.

 

Namens de oudercommissie Sleen,

Maaike Stokkink

Kristie Veenstra - Walsma

Petitie beëindigd

151 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Moeders van de locatie Sleen

Stuur Een Email

Red Kinderboerderij de Waalrakkers

1315 Handtekeningen

Steunbetuiging voor dansgezelschap de Stilte

2734 Handtekeningen

Nieuwe speel tuin Lijsterbeslaan

101 Handtekeningen

Tekenen Promoten