Verkeerstuin Utrecht ook in 2025 in beweging !!

Verkeerstuin Utrecht, de enige in deze opzet in nederland die ruim 60 jaar bestaat wordt bedreigd met sluiting in 2025 omdat de gemeente Utrecht keuzes moet maken door aankomende bezuinigingen waardoor de subsidie van 40.000 euro stopt.

 

Lees verder onder de advertentie

De verkeerstuin is een zeer druk bezochte educatieve tuin met realistische verkeerselementen en situaties. We zijn afhankelijk van subsidie of andere financiele ondersteuning zodat we de bijdrages voor deelnemers laagdrempelig kunnen houden zodat iedereen de kans krijgt om veilig te leren deel te nemen aan het steeds maar drukke wordende verkeer.

 

Stichting verkeerstuin Utrecht, de coordinatoor, beheerder, vrijwilligers, vele scholen, jong en oud met of zonder beperking die al jaren deelnemen aan de educatieve verkeerslessen, fietslessen,  scootmobiellessen en bewoners die de verkeerstuin belangrijk vinden  pleiten voor het voortbestaan van deze unieke locatie. 

 

Dus vindt u het net als ons belangrijk dat  vele kinderen en volwassenen met of zonder beperking veilig en vertrouwd op weg kunnen in het verkeer,  draag dan bij door deze petitie te ondertekenen  en zo te zorgen dat de gemeente de goede keuze maakt om de 40.000 euro ook in 2025 en verder toe te blijven kennen.

 

Met elkaar dragen we bij aan eigen regie houden van jong en oud, vrijheid in mobiliteit en verkeersveilig op weg.

 

Dank u wel, namens Stichting verkeerstuin Utrecht, alle deelnemers en iedereen die de verkeerstuin utrecht een warm hart toedraagt.

 

RTCJ8078

 

Teken Deze Petitie!

48%
Handtekeningen: 957
Doel Handtekeningen: 2000
Deze Petitie Is Gestart Door:

STICHTING VERKEERSTUIN UTRECHT

Stuur Een Email

Nieuwe speel tuin Lijsterbeslaan

103 Handtekeningen

Steunbetuiging voor dansgezelschap de Stilte

2734 Handtekeningen

Red Kinderboerderij de Waalrakkers

1315 Handtekeningen

Tekenen Promoten