Verminderen parkeerdruk Oud Krispijn

LET OP! Deze online petitie is inmiddels gesloten. We hebben nog niet genoeg handtekeningen om een bijeenkomst door de gemeente te laten organiseren. Daarom gaan we de komende periode langs de deuren om handtekeningen op te halen. Wilt u alsnog een handtekening inleveren? Dat kan bij Van Baerleplantsoen 14 of Jan Luykenstraat 15.

 

Lees verder onder de advertentie

De parkeerdruk rondom de Krispijnse tunnel is hoog en breidt zich steeds verder uit richting de Brouwersdijk en Bosboom Toussaintstraat. Als bewoners van dit deel van Krispijn willen wij graag parkeren met een parkeervergunning (betaald parkeren).


We zien dat:

  • de parkeerdruk in het gebied vanaf de Krispijnse tunnel tot aan de Vlietweg, Brouwersdijk, Krispijnsweg en Bosboom Toussaintstraat erg hoog is
  • door de korte afstand naar voorzieningen als het station en de binnenstad veel mensen (lang) parkeren terwijl ze hier niet wonen
  • bewoners daardoor vaak geen parkeerplaats hebben in de buurt van hun woning

Daarom vragen wij de gemeente een bewonersbijeenkomst te organiseren en handtekeningen bij de bewoners op te halen om parkeerregulering in te voeren. U zet nu dus nog geen handtekening voor betaald parkeren, maar voor een bewonersavond.

 

Let op! Er mag maar 1 handttekening per adres gegeven worden!

Petitie beëindigd

157 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Zippora Schilperoord

Stuur Een Email

Steunbetuiging voor dansgezelschap de Stilte

2734 Handtekeningen

Red Kinderboerderij de Waalrakkers

1315 Handtekeningen

Nieuwe speel tuin Lijsterbeslaan

102 Handtekeningen

Tekenen Promoten