Geef Frans een kans!

Dhr. Lipsch werkt ondertussen 27 jaar op het Sophianum en organiseert vele activiteiten. Hij is actief in de MR en ook buiten school vertegenwoordigt hij het Sophianum. Dhr. Lipsch speelt een grote rol in het organiseren van o.a. de 100k challenge, de trailrun, Elvis Olympics-sportuitwisselingen en Olympic Moves. Hij is een icoon op school en is erg geliefd bij zijn leerlingen; Hij is het kloppend hart van de Havo/VWO-kolom.

 

Lees verder onder de advertentie

Onlangs heeft het verdrietige nieuws ons bereikt dat dhr. Lipsch ons vanaf volgend schooljaar geen les meer zal geven. Niet alleen wij, als huidige (mentor)leerlingen, maar ook de volgende lichtingen leerlingen gaan hier veel last van hebben.

 

 

 

Enkele gevolgen van het vertrek van Dhr. Lipsch uit de Havo/VWO-kolom zouden zijn:

 

Zijn mentorleerlingen, die beloofd waren 2 jaar hun mentor te behouden, zullen vanaf volgend jaar een andere mentor krijgen. Niet alleen wordt deze toezegging niet nagekomen, maar dit is daarnaast ook extreem zonde van de band die dhr. Lipsch met zijn leerlingen heeft opgebouwd gedurende dit jaar.

 

Daarnaast zorgt dhr. Lipsch altijd voor een positieve sfeer tijdens zijn lessen; Hij motiveert iedereen het beste uit zichzelf te halen, of deze nou goed is in sport of niet. Hij zorgt ervoor dat leerlingen actief bezig zijn; zowel op school als thuis.

 

Ook de Gardareis, die door dhr. Lipsch is opgezet en al jaren mede door hem wordt georganiseerd, zal voor de komende groepen leerlingen allicht minder spectaculair zijn, gezien hij veel ervaring heeft met deze reis en veel contacten heeft (zowel in Nederland als Italië) die meehelpen deze reis tot een succes te maken. De volgende vierde klassen missen daardoor misschien een fantastische ervaring, die bij veel leerlingen het hoogtepunt van hun schoolcarrière op het Sophianum is.

 

Ten slotte zijn de sportdagen die dhr. Lipsch organiseert voor de basisscholen in de omgeving van het Sophianum heel belangrijk voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen van de VWO-kolom. Zij helpen hem hier altijd met veel plezier mee.

 

 

 

We hopen dat we hiermee genoeg steun krijgen, dat dhr. Lipsch bij de Havo/VWO-kolom mag blijven. Teken deze petitie om onze favoriete mutsjesdragende mentor en LO-docent te behouden! #GeefFransEenKans

 

Dit is een initiatief van de leerlingen van de bovenbouw Havo/VWO

Petitie beëindigd

769 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Leerlingen Havo/VWO

Stuur Een Email

Red Kinderboerderij de Waalrakkers

1315 Handtekeningen

Nieuwe speel tuin Lijsterbeslaan

105 Handtekeningen

Stem tegen flexwoningen in de Woudhoek

277 Handtekeningen

Tekenen Promoten