GEEN AZC AAN & RONDOM DE PLASWEG (LOCATIE 1,2,3)

Beste mede-inwoners van Waddinxveen,

 

Lees verder onder de advertentie

Wij staan op een cruciaal punt waarop onze stem van groot belang is. De gemeente overweegt om een AZC te vestigen rondom de Plasweg, een gebied dat voor ons allen staat voor rust, natuur en woonplezier.

 

Waarom dit zo belangrijk is:

  • Behoud van natuur, rust en kenmerken van de Plasweg.
  • Solidariteit: Of je nu aan de ene kant- of aan de andere kant van de Plasweg/Arie Kempkesweg/Cornelis Broerweg/IJsermanweg/Vredenburghlaan/G. van Dort Kroonweg/Beijerincklaan...enz. woont, deze beslissing zal op ons allemaal effect hebben. Laten we samen solidair zijn in ons verzet tegen de impact van een AZC.
  • Gebrek aan Inspraak: Het besluitvormingsproces heeft gefaald in het betrekken van de lokale gemeenschap. Onze stemmen moeten gehoord worden!

Wat kun jij doen?

  • Teken de petitie;
  • Deel de petitie: Verspreid deze oproep onder vrienden en familie...enz. via sociale media, e-mail en persoonlijk contact. Hoe meer mensen tekenen, hoe sterker onze boodschap;
  • Kom in actie: Samen kunnen we een verschil maken en de gemeente aansporen tot meer transparantie en juiste besluitvorming.

Laten we gezamenlijk opstaan voor het behoud van onze omgeving!

 

Meld je aan als steunbetuiger van ons initiatief: Voor de komst van een AZC stelt de gemeente als belangrijke voorwaarde dat er voldoende draagvlak bij de inwoners moet zijn. Bezorgde inwoners hebben tijdens eerdere raadsvergadering(en) aangetoond dat de gemeente het proces onzorgvuldig heeft doorlopen en dat wij, als inwoners, onvoldoende zijn betrokken bij de plannen voor de AZC locaties.

 

Kom naar de gemeenteraadsvergaderingen:

19-6-2024 om 20:00 uur

26-6-2024 om 20:00 uur

 

Laat je stem horen, tekenen van deze petitie draagt hieraan bij!

 

Teken Deze Petitie!

16%
Handtekeningen: 240
Doel Handtekeningen: 1500
Deze Petitie Is Gestart Door:

Evelina

Stuur Een Email

Red Kinderboerderij de Waalrakkers

1315 Handtekeningen

Nieuwe speel tuin Lijsterbeslaan

105 Handtekeningen

Steunbetuiging voor dansgezelschap de Stilte

2735 Handtekeningen

Tekenen Promoten