Red Kinderboerderij de Waalrakkers

Geachte lezer,

 

Lees verder onder de advertentie

Met grote bezorgdheid willen wij u informeren over het voornemen van de gemeente Hoorn om kinderboerderij De Waalrakkers te sluiten in het kader van bezuinigingen. Deze beslissing heeft diepe impact op onze gemeenschap, vooral voor de kinderen die regelmatig de kinderboerderij bezoeken en daar veel leren over dieren en natuur, maar ook voor de vrijwilligers die zich altijd enorm inzetten.

 

De Waalrakkers is meer dan een plek waar dieren worden verzorgd. Het is een ontmoetingsplaats waar jong en oud samenkomen, een educatieve omgeving die kinderen kennis laat maken met dierverzorging en duurzaamheid, en een waardevol groen gebied in onze stad. Ook is er de grote angst dat ze hier op dit mooie stukje groen aan de dijk hoogbouw woningen gaan plaatsen.  De sluiting zou een groot verlies betekenen voor onze gemeenschap.

 

Daarom zijn wij een handtekeningenactie gestart om de sluiting van De Waalrakkers te voorkomen. Wij vragen uw steun om dit belangrijke deel van onze gemeenschap te behouden. Met voldoende handtekeningen kunnen we de gemeente laten zien hoe belangrijk de kinderboerderij is voor ons allen en hopelijk de sluiting voorkomen.

 

Steun ons en teken de petitie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat De Waalrakkers blijft bestaan!

 

Met vriendelijke groet,

Teken Deze Petitie!

66%
Handtekeningen: 1315
Doel Handtekeningen: 2000
Deze Petitie Is Gestart Door:

Manuela Horn en Brenda Gorlee

Stuur Een Email

Stem tegen flexwoningen in de Woudhoek

273 Handtekeningen

Red Kinderboerderij de Waalrakkers

1315 Handtekeningen

Nieuwe speel tuin Lijsterbeslaan

105 Handtekeningen

Tekenen Promoten