Actie tegen hoge parkeerkosten MST

De patiënten en bezoekers MST zijn de dupe

Moet u naar het ziekenhuis MST in Enschede, dan bent u genoodzaakt te parkeren in de Van Heek garage. De tarieven worden door de gemeente Enschede vastgesteld en zijn erg hoog. Voor elke keer dat u naar het ziekenhuis moet bent u dus veel geld kwijt. Het MST heeft weliswaar kortingsregelingen maar die zijn erg onduidelijk en je komt er niet snel voor in aanmerking.  De gemeente Enschede en het MST hebben bewust gekozen voor nieuwbouw op deze plek. Een bijzonder ongelukkige plek wat bereikbaarheid en parkeren betreft. En het kan toch niet zo zijn dat patiënten en bezoekers daar nu de prijs voor moeten betalen.

Lees verder onder de advertentie

 

Vindt u ook de parkeerkosten veel te hoog en vindt u dat de kortingsregeling van het MST tekort schiet; gaat u daardoor zelfs naar een ander ziekenhuis in de omgeving, of  zijn deze hoge parkeerkosten bovenop de stapeling van zorgkosten een extra belasting voor U ....teken dan deze petitie.


De gemeente Enschede geeft na evaluatie met het MST aan dat er relatief gezien weinig klachten zijn. Wij willen ze van het tegendeel overtuigen. Helpt u ons mee!

 

BURGERFORUM Losser

Petitie beëindigd

1725 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Burgerforum

Stuur Een Email

Burgerforum Losser

Hervat multiple entry visa familieleden Rusland

1655 Handtekeningen

Psy-Fi & Het Hulsbeek: een ongelukkige combinatie!

551 Handtekeningen

GEEN AZC aan de Plasweg Waddinxveen!

604 Handtekeningen

Tekenen Promoten